• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry :) my wczoraj po nospie zasneliśmy od razu i dziś już brzuszek nie boli, więc to pewnie od przemęczenia :) ale mam dziś zajęty dzień, musze popracować, doprosić sie o kase :wściekła/y: jak ja tego nie lubie--- chyba sie wkurze i powiem kolesiowi ze nie bedzie żadnych zleceń jak kasy nie bedzie w terminie :szok: zwłaszcza ze jutro wyjeżdza na 2 tygodnie !!
musze jeszcze lecieć po badania po kase i do ginka :)

uff..jak skoncze wszystko przed 21 to będzie git :-) dziś pierzemy pieluszki czapeczki i rożek :)

reklama
czesc
Witam sie poweekendowo. Weekend spedzony w Bielsu u znajomych, było bardzo fajnie. Tyle ze nad ranem w niedziele pobiegłam szybko na spotkanie z kibelkiem i tak mnie przezygało ze szok. w sumie to nie wiem co było przyczyną, bo raczej nie jakies zatrucie bo mnie brzuch nie bolał. DZis mi tez troche niedobrze i boje sie zeby to nie mdłosci wracałay:crazy:.
No i wczoraj miałysmy spotkanie z dziewczynami Kati i Traschką w Pszczynie. Było super, dziewczyny miłe sympatyczne, usmiechniete. Traschka faktycznie bardzo energiczna dziewczyna z milionem spraw, :tak:. Kati usmiechnieta, bardzo mila, taka śmieszka. Generalnie dziewczyny sa takie jak sie spodziewałam po rozmowach na forum. Fajnie sie gadało i 3 godz. przeleciały nawet nie wiem kiedy, tematów było dużo. Zdjecia zrobił nam mąż Kati, ja ich jeszcze nie widzialam, ale cos wybierzemy do pokazania. Fajnie na nas ludzie patrzyli w kawiarni jak robilismy te zdjecia. 3 dziewczyny prezentujące swoje brzuszki na pszczynskim rynku:-). Szkoda tylko, ze reszcie dziewcyn nie udało sie przyjechac, ale mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu frekfencja bedzie wieksza:-)
I co jeszcze chcialam napisac....
ZOłza dzieki za info, jak bedziesz jeszcze rozmawiac z Andariel to przekaz jej pozdrowienia, całuski dal Adasia i powiedz ze mocno trzymamy kciuki

Ironia, rozumiem Twoje zdenerwowanie, też bym się na gościa wkurzyła. Mamy podobną sytuację. Co prawda u nas chodzi o dodatkową robotę K., ale facet wisi kasę za część lutego i marzec. Buntuję trochę K., żeby się upominał, bo charytatywnie to możemy pracować, ale wybralibyśmy jakieś schronisko albo sierociniec :/ I chyba podziękujemy za taką robotę.

Aaga, fajnie Wam, że się spotkałyście :-) Super są takie spotkania :happy:

witam
ja nie śpię od 6.00....włączyłam niebieskie pranie i już się suszy na balkonie,a mam dziś piękny dzień:-)
zmykam później do dentysty i już cała szczęka będzie załatwiona;-)
i prasowanie,a raczej góra prasowania mnie czeka.
miłego dnia

nutria hehe, pewnie że kojarzę Monikę! Mieszkałam w nią przez tydzień na zeszłorocznych warsztatach w Szarlocie w jednym domku:) Bardzo pozytywne wrażenie:)

:):) no to fajnie :):)

Aaga &co - fajnie, żeście się spotkały!! :) z tego co piszecie musiało być bardzo radośnie :):)) Noi fotki wrzućcie koniecznie!! :) Ja bym tak mogła prawie codziennie się spotykać... jestem strasznym ludziolubem. :)

witam
ja nie śpię od 6.00....włączyłam niebieskie pranie i już się suszy na balkonie,a mam dziś piękny dzień:-)
zmykam później do dentysty i już cała szczęka będzie załatwiona;-)
i prasowanie,a raczej góra prasowania mnie czeka.
miłego dnia
o.. chyba nie zainspirowałaś do tego prania.. czas się zabrać za robotę.
powodzenia u dentysty!

Dzieńdoberek:))
Ja dzisiaj od rana na nogach- byłam na pobieraniu krwi- wyniczki- mam nadzieję dobre- po południu a jutro wizytka u ginka. Daj boże, żeby mały ważył mniej niż 3 kilo!!

Trasia, Agaa, Kati, ale Wam zazdroszczę spotkanka:) My z mgordon za to jutro wybieramy się na lody;))

reklama
Witam ...

bardzo mało mnie ostatnio, ale mam nadzieję, że jednak raz na jakiś czas uda się coś skrobnąć i nie będziecie miały nic przeciwko;-)
dzisiaj wyjątkowo nie okupujemy z Zuzu placu zabaw, bo młoda odsypia zarwaną przez zęby nockę :eek:

Aestima, &&& za wizytę !!! myślisz, że mały już mógłby mieć 3 kilko :szok::szok::szok: oby nie ;-)
Aaga, super, że spotkanie udane !!!
Nutria ... ja też miałam ambitny plan, żeby wziąć się za pranie ... ale proszek jeszcze nie doszedł :laugh2:

... właśnie doczytałam, że mamy pierwszego maluszka :confused2: lecę szukać jakiś info !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry