ironia
Mamusia Benia
dzień dobry
my wczoraj po nospie zasneliśmy od razu i dziś już brzuszek nie boli, więc to pewnie od przemęczenia
ale mam dziś zajęty dzień, musze popracować, doprosić sie o kase
jak ja tego nie lubie--- chyba sie wkurze i powiem kolesiowi ze nie bedzie żadnych zleceń jak kasy nie bedzie w terminie
zwłaszcza ze jutro wyjeżdza na 2 tygodnie !!
musze jeszcze lecieć po badania po kase i do ginka
uff..jak skoncze wszystko przed 21 to będzie git :-) dziś pierzemy pieluszki czapeczki i rożek
jak ja tego nie lubie--- chyba sie wkurze i powiem kolesiowi ze nie bedzie żadnych zleceń jak kasy nie bedzie w terminie
zwłaszcza ze jutro wyjeżdza na 2 tygodnie !!musze jeszcze lecieć po badania po kase i do ginka
uff..jak skoncze wszystko przed 21 to będzie git :-) dziś pierzemy pieluszki czapeczki i rożek
.
. Kati usmiechnieta, bardzo mila, taka śmieszka. Generalnie dziewczyny sa takie jak sie spodziewałam po rozmowach na forum. Fajnie sie gadało i 3 godz. przeleciały nawet nie wiem kiedy, tematów było dużo. Zdjecia zrobił nam mąż Kati, ja ich jeszcze nie widzialam, ale cos wybierzemy do pokazania. Fajnie na nas ludzie patrzyli w kawiarni jak robilismy te zdjecia. 3 dziewczyny prezentujące swoje brzuszki na pszczynskim rynku:-). Szkoda tylko, ze reszcie dziewcyn nie udało sie przyjechac, ale mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu frekfencja bedzie wieksza:-) 
dzisiaj już tylko kosmetycznie idę na zmianę plomby z amalgatowej na białą-mam nadzieję,że bolec nie będzie;-)

lecę szukać jakiś info !!!