reklama

Czerwiec 2011

reklama
agabre,dagamit ja też za chwilę rozpoczynam 38 tc :)Jestem za Wami chyba 4 dni:)

Setana pasuje mi piątek i Magnolia:) Co do godziny to się zdzwonimy jeszcze w tygodniu:)

traschka tak mówił koleś w pogodzie ,że we wtorek do 30 stopni w cieniu będzie.Myślę ,że to bardzo realne jest bo dzisiaj już jest w cieniu z 24 a w słońću w aucie nie ma czym oddychać...

Dzisiaj od samego rana dosyć intensywnie odchodzi mi czop śluzowy.Wczoraj już zaczął ale dzisiaj jest intensywniej.Co pójdę siku to on jest i jest go sporo.Z Igorem pamiętam miałam tak samo.A dzisiaj jadąc autem miałam takie skurcze...byłam pewna ,że coś się zaczęło bo bolało mnie strasznie w dole brzucha i pachwinach.

Co do tego artykułu "oddam synka" to bez komentarza...przykre strasznie!!

Ostatnia edycja:
Katamisz, to ładnie. Zbierasz się już do porodu :-) Byleby Cię nie złapało jakoś w najmniej oczekiwanym momencie. Uważaj na siebie!!

AGATA R współczuję zakrzepicy :-( Mam nadzieję, że maluch bedzie mógł jeszcze chwilę pomieszkać u Ciebie w brzuszku. W Aninie była operowana, różni sa tam ludzie jak wszędzie, ale jak chodzi o lekarzy to naprawdę trafiłam w cudowne ręce. Trzymam mocno kciukaski byś i Ty do takich lekarzy trafiła. czekam razem z dziewczynami na wieści.

Traschka byliśmy na Mayday i gorąco wszystkim polecam. Tu można przeczytać o czym to MAYDAY | Teatr Polski we Wrocławiu . Teraz w sobotę znów wybieramy się do teatru, pewnie już ostatni raz w najbliższej przyszłości. Idziemy na "Małe zbrodnie małżeńskie" juz tak śmiesznie na pewno nie będzie, ale od dawna miałam na to ochotę (tu pisze o czym to MAŁE ZBRODNIE MAŁŻEŃSKIE | Teatr Polski we Wrocławiu). Moja koleżanka ma kartę teatromana i kupuje mi bilety z 40% zniżką, więc ich cena jest naprawdę atrakcyjna.
Do kina też mam dwie pary wejściówek wazne do lipca ale nie wiem czy wykorzystamy, bo ostatnio w kinie strasznie puchna i bolą mnie nogi... W teatrze zdecydowanie wygodniej;-) Jak nie pójdziemy to wyślę siostrę z narzeczonym jak przyjadą.

Katamisz bardzo się cieszę, że Ci pasuje. Mam tylko nadzieję, że zjemy te lody zanim wybierzesz się na porodówkę ...;-) Powiedz w takim razie kochana na który szpital się zdecydowałaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry