Dwa prania już rozwieszone się na balkoniku, wrzuciłam też rogala do pralki, suszy się na słoneczku. Przeszłam się na nóżkach po wyniki badań, na bazarek. Jakie to cudowne uczucie kiedy idę ulicą i ludzie się do mnie usmiechają na widok brzuszka

Upał straszny, jak dobrze że urodzimy przed najwiekszym skwarem bo zaczynam czuć jak ciężko jest w ciąży przy takiej temperaturze.
Marta6nz straszne przezycie, szczerze współczuję! Niestety na takie wypadki nie mamy wpływu, to kwestia przypadku. Idąc chodnikiem może na nas wjechać pijany kierowca itp. Ja nie mam wyboru i ciągle jeżdżę autem. Autobusem nie dotarłaby do lekarza a M. w pracy. Najwazniejsze, że wszystko się dobrze skończyło dla was wszystkich!
Doggi fajnie... ja ciągle jestem głodna. Tylko rozsądek sprawia że nie opycham się cały dzień.
mamusia hahah, pajączki mają dodatkową ładną scenerię wokół

Czaszka boska! Może sprzedajcie na allegro albo podarujcie komuś w rodzinie na urodziny?

Na mnie na szczęście pajaki nie robią żadnego wrażenia. A one nie gryzą? Bo pisałaś, że miałaś je na rekach.
dagamit no co ty, ja uwielbiam ten wzrok na stacji kiedy podnoszę klape do góry i wlewam sobie np płyn do spryskiwaczy

To przecież nic wielkiego, ale dla facetów na stacji połączenie tego z moim wielkim brzuchem to najwyraźniej kosmos. Widok ich twarzy - bezcenne!