• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

A u mnie wszystko było okej:blink: rollsy znikły w jeden wieczór i zastanawiałam się czy np. zamiast cynamonu można dać masę makową albo orzechy? Doggi jak myślisz:dry:
Ciekawe co z Tusen bo się nie odzywa, a miała iść do lekarza sprawdzić czy wody jej się nie sączą:confused:

reklama
Dzięki trasiu:*

W smaku są super ale ich kształty przypominają kupki :-D w dodatku kolor brązowy i jakoś tak mi się kojarzy ;-) Ale smaczne są tak ogólnie.Następnym razem liczę ,że wyjdą lepsze.A co do drożdży to ile dawałaś??Bo ja miałam te zwykłe nie instant i dałam 30g.

Witajcie
oczywiście nie byłyście łaskawe w pisaniu, ale postaram sie nadrobić.

Malwinka przesłodka jest :-)

oczywiście czekamy na więcej fotek, ale dziś już Misi męczyć nie będziemy. Napisze do niej jutro :-)

No to dziewczyny jak Misia zaczęła to która następna bedzie? ;-)
Mój maluszek strasznie zaczął szaleć jak sie dowiedziałam o Malwince ;-) chłopak liczy chyba na koleżankę po sąsiedzku :-D

A tak w ogóle to leniwy dzionek u rodziców miałam, rozpieszczają mnie strasznie - aż miło :-)
Jutro już bedę z Wami

Witajcie wieczorną porą:tak:
Widzę, że kolejnego maluszka mamy na świecie - może wreszcie Misia na dobre zapoczątkuje rozpakowywanie się czerwcówek?
saffi napisz mi proszę, gdzie kupiłaś tą herbatkę?
Setana widzę, że syndrom wicia gniazda Cię dopadł:-Dja codziennie na zmianę odkurzam albo myję podłogi, oprócz tego kuchnia na bieżąco i łazienka co 2-gi dzień;-) nigdy tak sterylnie nie miałam
katamisz ja chętnie przyjmę cinamon rollsy, nawet takie nieudane:tak:
Mnie dziś dopadło kilka bolesnych skurczy, ale jak na razie nic z nich nie wynikło...Poryczałam się dwa razy, bo co chwila ktoś się dopytuje czy już urodziłam...Czuję straszną presję przez te ciągłe telefony i smsy...

katamisz ja też dałam ok 30g drożdży. Nie wiem czy za dużo było tej wody czy za mało mąki. Tak czy owak najważniejsze że w smaku super:)

edit: mrsmoon czuję to samo. Przyznam się szczerze, że dziś z premedytacją nie odebrałam dwóch tel od koleżanek. Wiem że to brzydko, ale nie mam siły 10 raz w jednym dniu tłumaczyć, że jeszcze nie urodziłam. Przecież wiedzą cholera że termin mam na początek czerwca a dzwonią od dwóch tygodni.

Katamisz, u mnie też było rzadkie ciasto, ale po prostu dodałam dużo mąki ;) A kształtem też to w ogóle nie przypominało Doggowych rollsów, ale w smaku wyszły dobre. Następnym razem pójdzie nam lepiej :)

Mrsmoon
, normalnie podziwiam za te porządki. Mnie się tak nie chce, mam takiego lenia, że aż wstyd. No ale przed weekendem na pewno chałupę ogarnę ;) To i może skurcze ruszą :)

Trasia, ile pijesz tej liściastej herbaty dziennie? I ile jej zaparzasz? :)

Blusia ja piję różnie, niezbyt regularnie. Czasem zaparzę rano dzbanek i piję sobie potem przez cały dzień na zimno. Albo zrobię rano do śniadania i potem do kolacji. Ja ją traktuję jak normalną herbatę i po prostu piję jak mam ochotę:)

reklama
Trasia, dzięki :) Może ja też sobie do dzbanka zaparzę to nawet taką zimną wypiję. W te upały nic ciepłego mi nie wchodzi :/ A nie wiem jaką pijesz, ale z cukrem zdecydowanie lepiej smakuje :)

Mrsmoon
, no trzeba będzie jakoś dom chłopakom ogarnąć na czas mojej nieobecności ;) Póki co pralka regularnie chodzi, co by D. miał zapas ubrań dla Jaśka :)

Dziewczynki ja się żegnam na dzisiaj. Jutro będę trochę później, bo najpierw jadę na wymaz, a potem do żłobka na Dzień Mamy i Taty :) Więc proszę się nie martwić :)
Spokojnej nocki Wam życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry