• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Hej KATAMISZ u dentysty było super! Jaś sam usiadł na fotelu i cały czas miał otwartą buźkę i wykonywał wszystkie polecenia naszej Pani DR. Ja siedziałam obok i nawet nie musiałam go zagadywać. Ale fakt że dziurka była malutka bo regularnie zaglądam w jego zębiska co tydzień. Jaś nawet jednej łezki nie uronił, nawet się nie skrzywił, zupełnie nic. Wybrał sobie niebieską plombę, i jeszcze poprosił o lakierowanie :) |Super :)
A do dentysty to rozumiem że z synkiem idziesz?
Ja mam dziś wizytę na 10 :) Ale spoko, co tydzień chodzę i już się przyzwyczaiłam :)

reklama
No to strasznie dzielny Twój Jaś.Choć powiem ,że mój Igor kiedyś także był dzielny ale im starszy tym bardziej zaczyna mi panikować na fotelu :( Ostatnio za chiny ludowe nie chciał usiąść a jak już siadł to dyskutował z dentystką ,że on tylko chwilkę tak posiedzi i musi szybko sprawdzać jemu zęby:)Jak przyszło do borowania to targował się ,że tylko 10 razy ma poborować bo on na więcej się nie zgodzi:)Dlatego zrobię wszystko aby mój mąż poszedł z nim na kolejną wizytę:) bo z nim Igor zachowuje się troszkę inaczej:)
Ja do dentysty wybiorę się jak urodzę bo muszę wyrwać zęba tego co mnie tak w ciąży wykańczał...

Wiesz mam do kupienia laktator medeli-mini electric za 90 zł-chyba cena godna uwagi prawda??Tylko ciekawe jak mocno i często był używany...Nie wiesz czy te koncówki można wymienić na nowe czy wystarczy samo wyparzanie??

To faktycznie lepiej męża wyślij z Igorkiem bo sama już możesz nie dać rady. Ja zawsze przed wizytą daję Pani doktor zabawkę dla Jasia (wczoraj był to zestaw ciastoliny ) i on już tak nauczył się że coś tam dostanie że chyba temu nie panikuje. Ale bardziej jeszcze interesują go te wszystkie sprzęty , lusterka, kolory plomb.

Co do Medeli to faktycznie tanio się trafia, ja bym się nie zastanawiała.W sklepach dużo droższe są . Za swoją zapłaciłam 130 zł. Wiem że można wymienić końcówki i chyba też do swojej poszukam, czekaj zaraz znajdę bo ostatnio widziałam.

lejek
http://allegro.pl/medela-lejek-standardowy-do-laktatora-wwa-od-reki-i1625828212.html

ogólnie raczej chyba lepiej wymienić na nowy bo dużo nie kosztuje .

A jeszcze zastanawiam się nad tym
http://allegro.pl/medela-lejek-do-laktatora-komfort-lepsza-laktacja-i1633072947.html

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana :-)
Czuję się mega wyspana mimo, że 2 razy wstawałam na siku. Padłam na YCD, tzn.obejrzałam wszystkie występy, ale nie doczekałam wyników :-p Powiedzcie mi, bo mnie tak to męczy od kilku nocy, czy jak wstajecie na siku, to boli Was strasznie podbrzusze?? Ja to mam okropny problem,żeby wstać i chodzę wtedy pogarbiona, bo tak mnie rwie to podbrzusze...
Blusia kciuki za wizytę &&&&&&&&
Katamisz i Cinamon witajcie :-) dzielne te Wasze dzieciaczki.

Asinka ja już od jakiegoś czasu zawsze jak wstaję w nocy czy rano to trzymam się szafki i z drugiej strony łóżka.Komicznie to musi wyglądać ale inaczej bym nie doszła. Boli podbrzusze jak cholera

Cześć Asinka u mnie dokładnie to samo.Najpierw 5 minut mija zanim się podniosę z łóżka bo nie potrafię się już normalnie obracać z boku na bok a pózniej jak wstaję to trzymam brzuch bo rwie i ciągnie w kroczu i bolą stopy okropnie :szok:

Cinamon ten lejek za 16 zł to chyba warto mieć nowy tak sobie myślę...też go kupię bo ten za prawie 60 zł to trochę przegięli z ceną.Najpierw zobaczę jak się taki sprawdzi a potem najwyzej będę myślała i tyle:)

hej Mamuśki! :-)

wszystkiego dobrego dla Was z okazji dzisiejszego święta!!! :rofl:
Bez

u mnie zapowiada się piękna pogoda...

Lecę poczytać inne wątki bo mam "tyły" :-p
Miłego dnia :-)

reklama
Cześć dziewczynki.
Wpadłam zobaczyć jak tam po nocy ale widzę, że cisza. Mogłyby się odezwać Tusen i Zołza ... ciekawe co tam u nich...
Do mnie dziś przyjeżdżają rodzice z siostrą - będa mnie pilnować i zostaja do niedzieli, bardzo się z tego cieszę :-) zwłaszcza, że moje kochanie znów wyjeżdża, dobrze że tym razem dwa dni i że nie będę sama.
Mam nadzieję, że uda mi się Was popodczytywać i coś skrobnąc w tym czasie, bo i tak ciągle mam tyły na niektórych wątkach, a nie chcę wiekszych.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty &&&& Ja wizytuję sie dziś wieczorem również, bardzo jestem ciekawa jak to u nas wygląda;-)

Zmykam robić śniadanko i troche ogarnąc kuchnię, bo o 9:00 ma być pan i będzie zakładał nam rolety i moskitiery w kuchni i w pokoiku Natalki. Mogę więc powiedzieć, że pokoik już będzie całkiem gotowy :)
Miłego dnia i nie zapomnijcie dziś o swoich mamusiach;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry