reklama

Czerwiec 2011

KATAMISZ mnie tez to dziwi, ze można tak z marszu iść na zabieg; myśle ze POLKAJKA miała aktualne badania na ten pierwszy termin CC; bo przecież w trakcie zabiegu może sie wszystko zdarzyć pacjent i lekarze musza być przygotowani na rożne problemy; w medycynie jak w kinie wszystko sie może zdarzyć. Mam nadzieje ze wszystkie pozostałe dziewczyny zakwalifikowane do CC sa do tego prawidłowo przygotowane.

MISIA jeszcze raz gratuluje pieknotki:-)

LARVUNIA twój synek to taki słodki przystojniak, wygladacie tak słodko ze aż łezka w oku sie kręci z radości.:tak:

CINAMON gratuluje dziennego synka; to naprawde trudne zadanie oswoić dziecko z dentysta.;-)

I dalej zapomnialam....

reklama
no mlody w przedszkolu juz ;-)
zaraz meza odprawie i sama bede w domu z psem :sorry:
Ponuro jakos na dworze u nas... kurcze.

tusen nie martw sie , ja tez wstawalam gdzies 6 razy na siku ;-) ..jeszcze troszke.
zolza jeszcze troszeczke ;-) Nooo i mam ulge, naprawde :tak:
katamisz no kurde jeszcze tyle musze czekac az bedzie pozniej wstawal ;-)
Dzastina hehehehe, no moglabym juz urodzic... moze Twoj sen sie zisci i jutro urodze ;-) Choc nie zapowiada sie na to...

Hej Mamuśki :-)
Ale tu ruch od rana, a od przedwczoraj to już w ogóle. Nie nadrobie, nie ma szans... Poczytam przynajmniej co tam dzisiaj u Was słychać.
Żadna się wczoraj nie rozpakowała, te nasze dzieciaczki naprawdę chca być czerwcowymi ;-) Malwinka Misialinki jest przecudowna, normalnie do schrupania :-)
Ja wczoraj calutki dzień u teściów spędziłam, na świeżym powietrzy w ogródeczku pod parasolem... Teściowa mi tylko dogadzała ;-)
Chce oznajmić wszystkim, ze dołączam do grona mamusiek spodziewających się cc. Moją wizytę opiszę na wizytowym.
Miłego dnia Wam zyczę, pomimo burz które nadciągają nad Polske..
A wogóle to slyszałyscie? Małgorzata Dydek-ta koszykarka nie zyje, była w czwartym miesiącu ciąży...

hej, witam Was ;-)

ależ miałam dziś koszmary- śniły mi się szczury i myszy- MASAKRA!!!

Idę sobie zrobić śniadanie i włączyć jakiś film...
Nie mam dziś ochoty na pisanie :-(

miłego dnia

cześć Mamusie!
Larvunia....te Twoje pobudki o 5 rano...masakra!
Agata R....Ty naprawdę jesteś dzielna, tyle wytrwałaś, skończyłaś 36 tc, nie masz pessara a Malutki dalej w brzuszku sobie siedzi. Gratulacje!!!
Tussen, Saffi właśnie słyszałam w DDTVN że mzarła ta koszykarka.
Zołza...do mojej cc jeszcze równy tydziń a w szpitalu mam być dzień wcześniej.
Katamisz, Dzastina, AgatkaT ... cześć :-)

reklama
Polkajka - kciukasy zaciśnięte czekamy na wieści !! :D

Larvunia - coś spania nie ma twój maluch :) nie wiem czy wszystkie dzieciątka tak mają? :-) Pociesz się mnie dziś sikanie obudziło o 5, a jak już wróciłam do łóżka to mały fikał i tyle było ze spania więc o 5:50 siedziałam już w kuchni i robiłam paste na kanapki :P

agabre - znam ten tekst jest cudowny... :-) aż się popłakałam...enty raz... :-) strasznie płaczliwa jestem ostatnio !! w szpitalu az wysłali do mnie psychologa bo mysleli ze mi coś jest, a ja po prostu sobie chlipie :-)

Agatka R - dzień dobry :) może się coś powoli u Ciebie rozkręca? Mnie nic konkretnego nie boli a czuję że wszystko osobno mi strzyka, pika i w ogóle...dziwne uczucie.. po prostu mi w środku źle i nie potrafie powiedzieć co konkretnie mi jest...

Doris - tydzień minie jak z bicza strzelił ! ja już robie w gatki bo spostrzegłam że zostało mi jeszcz 3 dni... dziś już o 5 mówie do M, że to nasz ostatni piątek w życiu kiedy jesteśmy sami :)

Tusen - szkod tej koszykarki, a czy ona w ciaży nie była? nie wiem czy dobrze kojarze ale tak coś chyba słyszałam..

katamisz, zołza, agatka, saffi, dzastina i inne brzuszki - dzień dobry :-)

Ja właśnie się obudziłam bo po sniadaniu o 6 padłam jak kawka i dopiero teraz wstałam :) M zawiózł moje siuśki na ostatnie badanie :-)

Zaraz to chyba wszamie drugie śniadanko, bo zrobiłam taką pyszną paste serową ze świeżym koperkiem, że aż ślinka leci ! Ktoś chce?

:rofl2: Chyba będzie dzisiaj fajny dzień :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry