• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz ja też myślałam żeby na IP jechać ale to tylko tak żeby sprawdzić czy wszystko jest OK, bo nie byłam na żadnym badaniu od trzech tygodni i mnie to męczy. ALe zaraz włączamy filmik, może jutro się wybiorę. Ty licz skurcze i jakby co to czekamy na wiadomości!

cinamon mój laptop prawie całą dobę włączony:)

Blusia ja tak troche poskaczę ale jak piszę to tylko siedzę, czasem się pokręcę. Teraz przesiadłam się na kanapę bo mi na piłce oparcia brakuje:)

reklama
Katamisz - dzisiaj dobry dzień na rodzenie więc może i ty się zakwalifikujesz ;-)

Moj mąż pojechał dzisiaj do pracy na 19 i pewnie wróci po 22 a ja siedzę, nudze sie i ogladam eska music na dwójce bo nic innego nie ma..
Kurcze ciekawa jestem co u zeberki bo troszkę sie stresuje po informacji o jej dzidziolku

TO ZEBERRKA może wreszcie odetchnąć; teraz tylko żeby Bartuś szybko wyszedł do domu i ich życie wróci do normalności. Nadal trzymam kciuki za Bartusia, bo Kasia już sobie teraz poradzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry