reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggi u ciebie akcja za akcja....rany dziewczyno!!! Pewnie szyjka się rozwiera, takie objawy są i możliwe, ze to w dobrym kierunku idzie

Asinka w foteliku takim wozi się malca aż w zasadzie wyrośnie, u nas Filip zmienił fotelik jak miał 10 miesięcy, teraz szwagier córcie wożą do teraz a ma prawie rok, wiec zależy jak rośnie dziecko...no i często tak jest, że nie we wszystkich autach właśnie pasy starczają na te foteliki, i raczej będziesz musiała zainwestować w przedłużenie...no albo inny fotelik jak wolisz...

mysia szczerze... ja już nie wierzę w to, ze akcja się zaczęła... już tyle mialam fałszywizn, że serio lipna lipa, ale skacze na piłce sobie, bo mi na krzyż straszliwie pomaga...

LASKI JAK BOLI WAS KRZYŻ WSKAKUJCIE NA PIŁKĘ DAJE MEGA ULGĘ !! Odciąża mięsnie (przynajmniej u mnie) i jest ulga :)

marta małe skurczyki się zaczęły, ale takie naprawde bez spiny... Ale za to dostałam takiej biegunki, że po prostu leci ze mnie.. a mała ma czkawkę :D idę do cioci (położna) pogadac co o tym myśli (mieszka tuż obok mnie) możesz spokojnie wieszac pranie, nie rodzę :P ale skacze dalej na piłce :D

IZA tak własnie myśle ze moje dziecko ma duży tyłek i dlatego jeszcze niewypadl przy tym kaszlu; a tak swoją droga to mam szanse pierwszy raz być tak długo w ciąży;;-)

AAGA o płytach wiem tyle ze mój tata nie dotyka garnkow od czasu jak maja ta nieszczęsna płytę, mama uczyła sie gotować na niej chyba z rok i nadal twierdzi ze jest to jej najgorszy zakup. Wiem ze trzeba kupić specjalne garnki, które sa dość drogie; plyte trzeba myć delikatnie zeby nie zostawić zarysowan, a ponoć najgorsze jest to ze np. Nie można dobrze przysmazyc schabowego tak jak na kuchni gazowej. W tych garnkach i na tej płycie bardzo dobrze gotuje sie na parze. Ja wiem jedno ze przy mojej rodzinie najwygodniejszym dla mnie rozwiązaniem jest płyta gazowa, miałam przez pare lat plyte elektryczna i to nie było to o co mi chodziło; w tamtym roku wymienilam plyte na gazowa i teraz jestem zadowolona; szybko sie gotuje, bo jest stała temperatura, nie ma tego momentu duszenia. Ale to jest tylko moje zdanie. Może poszukaj jakiegoś forum, może sa jakieś opinie. Trudno coś doradzić bo wiadomo ze inaczej sie gotuje nie mając dzieci, a inaczej jak w moim przypadku gdzie w kuchni spędzam sporo czasu bo lubie sama wszystko gotować; inne wymogi maja osoby które gotują sporadycznie i do tego w jednym garnku.

Doggi - ja myślę, że Ty to tak czy siak (czy się rozkręci czy będzie spokój) powinnaś pojechać na IP... za dużo tych dziwności u Ciebie, żeby je bagatelizować! Ja wiem, że Ty się boisz, że Cię położą, ale pamiętaj, że oni kładą do szpitala jeśli jest jakiś poważny powód więc jeśli coś naprawdę jest nie tak, to nie wybronisz się z tego:/

Doggson ja jak miałam śluz z krwią to pojechałam do szpitala i miałam 4cm rozwarcia więc może warto się wybrać......będziesz zwlekać a później Olcia już miedzy nogami będzie a Ty jeszcze w domu, no chyba, że marzy ci się poród domowy:-)

Ojej tak w ogóle cześć, zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry