Agatko fajnie że nareszcie mogłas dojść do tego etapu ciąży gdzie dziecko jest już zupełnie bezpieczne.A mogę zapytać na jakim etapie zakończyły się poprzednie porody?
Silva zastanawiałam się czy jesteś jeszcze w dwupaku.Termin za 4 dni

Fajnie ! I jak się z tym czujesz?
Zołzuniu tylko koniecznie daj znać jak tam w szpitalu wszystko idzie! Dziś taka fajna data , może Edgarek zechciałby być majowym chłopcem???Majowe chłopaki są super ! Mój Jaś majowy

Trzymam kciuki, jak czegokolwiek będziesz potrzebowała to telefon znasz, pisz , i wal śmiało! POWODZENIA!
DOGGi może twój organizm się oczyszcza? Bo mam nadzieje że niemieckich ogórków nie jadłaś????
Mysia to faktycznie twój poród nie był pięknym przeżyciem! Mam nadzieję że teraz będzie lepiej!
Aga z taką płytą to nie pomogę bardzo ale mój brat też narzeka na gotowanie na takiej kuchni.No i właśnie tak jak Agatka napisała garnki muszą być specjalne , a ceny ich zaczynają się od przeszło 100 zł za sztukę.Wiem bo kupowałam taki garnek bratu w prezencie , i nawet nie było łatwo go kupić!
Izabela takie badanie musi strasznie boleć!!! Ja na szczęście albo na nieszczęście mam taką szyjkę że żaden lekarz nie może do niej sięgnąć i nigdy nikt nie mógł jej zbadać.Tak było podczas poprzedniego porodu i myślałam że jeszcze Jasiek wysoko, ale okazuje się że teraz też tak jest i po prostu taka moja budowa.Mam nadzieję że to nie przeszkodzi w porodzie!
Marta uwielbiam kwiaty i w ogóle grzebanie w ziemi.Domyślam się że ty też i że jak już się przeprowadzisz do domku to twój ogród będzie bajeczny!
Asinka widzę że dziewczyny już wyjaśniły co i jak z fotelikiem.Jedyne wyjście to przedłużyć te pasy.
Ironia w szpitalu bidulka, ale fajnie że Beniuszek spory chłopczyk, tylko szkoda że jej nie karmią tam!
Doris ja na wyjście zabieram sukienkę bo pewnie też w nic nie wejdę! Nie martw się szybko to wszystko spadnie!
A ja zrobiłam 2 wielkie słoje ogóreczków małosolnych, obrałam truskawki ( dziś po 6 zł ) i wysprzątałam górę .Jutro dopiero zabiorę się za gołąbki bo dziś mam jeszcze zapiekankę makaronową, z kiełbasa pieczarkami cebulą i papryką, zapiekane z serem
Moje dziecko pojechało dziś na 2 w życiu wycieczkę ! Jak zwykle się stresuje!