reklama

Czerwiec 2011

Ale super :) Agabre się doczekała :) No to jeszcze jednego dzieciaczka nam dziś brakuje, bo jakoś dwójkami się od kilku dni rodzą :) Która reflektuje? ;)

reklama
No ciocia powiedziała, że nie mam się denerwowac... że wg niej szyjka mogła wreszcie ruszyc, bo tak się bardzo często dzieje przy rozwieraniu... Powiedziała, że jakby to było bardzo dużo krwii i by leciało to od razu szpital bo to się coś złego dziac moze faktycznie, a taki śluz z krwią i skrzepami i nitkami to wg niej rozwieranie się robi. Ale jeżeli dalej czuje sie niespokojna to jechac do szpitala zeby mnie uspokoili... A no i pytala tradycyjnie o ruchy a ja mówie ze mi wypycha nóżki dziś bardzo z boku, prawie na plecach i poza tym ma własnie czkawkę to ciocia się uśmiechnęła i powiedziała, że wg niej nie muszę się martic a cieszyc bo zaczyna się coś dziac...

Może ta piłka faktycznie jest taka super i pomocna?! :D Taką mam cholerka nadzieje :D aaaai mam obserwowac skurcze oczywioza...

Ciocia mnie uspokoila... pozniej sprobuje jeszcze do ginki zadzwonic i z nia pogadam a teraz ide sie zdrzemnac na dworek w cieniu bo strasznie mnie zmuliło jakoś.

Doris nie łam się ,ja mam to samo.Jakiś czas temu chciałam założyć spodnie które przed ciażą były na mnie za duże i też mi do połowy uda weszły tylko:-(:-(:-(
Ale już nic nie mówie i nie myśle nad swoim wyglądem.......pomyśle o tym później:-)

Iza ja mam okienka w planach na jutro ,bo dziś leje a od jutra ma być bardzo ładnie.Ale chyba umyje tylko 3 bo nie wiem czy na więcej będę miała siły.

Doggi już pojechała????

Doggi ja bym jednak wybrała się na IP.Ale jeśli nie czujesz takiej potrzeby to odpoczywaj jak najwięcej bo teraz może siły ci się przydadzą :)

No i mamy kolejną dziewczyneczkę! Hanulko witaj na świecie!

Doggus super,że jestes spokoniejsza,ale jakby co to zawsze na IP!po co masz nocke z nerwow zarywac...pranie sie suszy więc możesz rodzić ;-):-)hihi
Izunia- no to jak,bo czekam, a Ciebie wciąz nie ma...okna już gotowe do mycia;-)
Cynamonku tak kwiaty-mam to po mamie;-)ona cała "zarasta surfiniami":-Dma tak pięknie...ja może już na przyszły rok puszczę wodze fantazji na wiekszym terenie niż moj balkonik,ale w tym roku nie mogło zabraknąc dzikiego wina i innych piekności...czekam aż moje lebelie bardziej się rozwiną bo bratki to niedługo juz padną...mam sztuczną trawkę na balkonie i wczoraj sie z sąsiadką smiałam,ze ta trawka taka praktyczna-ja mówie,ze "wygodena taka,odkurzy sie,na boso fajnie,dziekco moze usiasc",a ona no i "podrapac się można jak coś swedzi"i ja od razu w smiech bo sobie wyobraziłam siebie na tyłku jeżdzaca i drapiacą się:-)

jejus ubrałam się i moje stopy to juz prawie w jedyne klapki jakie mam sie nie mieszcza:-(:wściekła/y:a mam sportowe adidasa z żelową podeszwa-mega wygodne!zwlaszcza teraz gdy tak mi cięzko-polecam...ale co to bedzie jutro,pojutrze?u nas ochłodzenie z deszczem zapowiadaja jednak dopiero od poniedziałku..chyba sobie jakieś wstązki zawinę na kostach by nie wygladac jak mały słonik:-(
mam nadziej,że truskawki wynagrodza mi ten trud!!!!!

ale słodka Hausia....tez miałą byc u nas Hania jakby była to dziewczynka...i kto by pomyslał ile trudu muszą też przejśc nasze maluchy by byc z Nami!!!
Agabre---GRATULACJE!!!!!!

reklama
Aaga - my mamy firmy GORENJE. płyta szybko się nagrzewa i trzyma ciepło. Garnki mamy takie Ikeowskie, ale jeden emaliowy też się znajdzie :-) Ogólnie jesteśmy zadowoleni z kuchni. Kurcze szukałam książeczki od tej kuchni, ale niestety nie znalazłam :-/ Może faktycznie warto poszukać na necie czegoś o tym wiatraczku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry