reklama

Czerwiec 2011

Ja dzisiaj zrobiłam sobie odlew gipsowy brzucha,podchodziłam do tego sceptycznie ale uważam efekt za bardzo udany i poprawił mi on humor zdecydowanie.
Zobacz załącznik 361758

fajna pamiątka, kurcze, teraz musisz uważać by sie nie potłukł...;-)

nie no cholera jasna....mała ruszyła się ale tak minimalnie, anemicznie...kurde....jak tak dalej bedzie to chyba dziś do mojej gin pojadę...prawie przyjmuje...

reklama
Mysia - pewnie, że jedź! Ruchy dziecka trzeba monitorować! Jeśli czujesz jakieś odstępstwa od normy, to musisz to sprawdzić!

Agatka - myślę, że to Antoś Ci włazi do kanału rodnego... może już niedługo wyjdzie na świat:)

Wrzuciłam wieści od Saffi - u niej znowu zmiana planów - jutro cc... w sumie to fajnie, bo już była bliska depresji, a już jutro ujrzy Weronisie:)

Witajcie brzuszki! Już od rana na nogach bo musiałam zrobić zakupy dla mojego malusieńkiego siostrzeńca.Zawsze czegoś brakuje mimo że jesteśmy pewne że mamy już wszystko!
Zobaczę Wasze opowieści porodowe i poczytam sobie co od rana napisałyście!

Ach no i oczywiście u mnie bez zmian czyli wielkie nic!

Agatka mnie też boli pochwa i biodra, najbardziej w nocy jak próbuje się przewrócić na drugi bok i jak za długi siedzę w jednej pozycji. Tak jak mówi Tusen to pewnie głowka schodzi i nas uciska....

reklama
Zeberrka kurcze jak czytałam to płakać mi się chciało...jaka ty silna jesteś, a może my wszystkie takie jesteśmy tylko nam się wydaje, ze nie...bo ja chyba bym tego wszystkiego nie zniosła...u nas w szpitalu nie ma czegoś takiego jak pacjentka i jej dobro - u nas są statystyki - jak najmniej cesarek, wiec póki można to się nic nie robi....jesteś wielka że tyle wytrzymałaś!!!!

A sale faktycznie masakryczne, u nas są 2 osobowe i tylko jedna osoba odwiedzająca może być u pacjentki...i za baaaardzo tego pilnuja, co trochę jest denerwujące, bo np. jak do mnie przyjeżdżali to np 2-3 osoby, bo każdy wiadomo sam nie będzie jechał 50km, i reszta musiała czekać przy wejściu na oddział...a teraz np. mąż z Filipem nie będzie mógł przyjechać - bo 2 osoby to za dużo...

AgatkaT mnie też od 2 dni w kroku boli i podbrzusze, szczególnie jak chodzę, stoję i siedzę...

o, zaczynam dziś 39 tc.....ale zleciało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry