reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

hej :-)

Noc rewelacja- cała przespana... Ale znów dziś trochę marudzi... Więc pewnie cały dzień nie będzie spał tak jak wczoraj :-( ehhh... Wszystko przez tą cholerną pogode!!!!!! Mam dość... Ponoć sierpień ma być lepszy...

Miłego dnia i grzecznych Maluchów :tak:

reklama
mrsmoon- nasza lekarka nie szczepi powyżej 5, a teraz szczepienie się jeszcze odwlecze z powodu tej anemii. Dobrze będzie jak uda nam się go zaszczepić w sierpniu!:(

A wsze dzieciaczki jaką mają hemoglobinkę???

i mrsmoon- Wam naprawdę ładnie spada ta bilirubinka. U nas w 7 dobie było prawie 17, po 3 dniach naświetlania 12,5 a po 3 tygodniach 13! (czyli nic nie spadło). Ale udało się dojść do 5- trzeba tylko cierpliwie czekać;)

Aestima u nas hgb 17.06 była 15,4 a teraz 12,5 wg laboratorium z przychodni. Ze szpitala nie pamiętam. Ale któreś laboratorium ma zafałszowane wyniki, bo 11.07 płytek krwi było 585 - przychodnia a 12.07 było 163 - szpital. Przecież to niemożliwe jest...

Witajcie:-)

Dziś rekord pobity w naszym spaniu,co prawda daleko nam do Ironi a w zasadzie jej synka ale 4,5h to dla mnie szooook.
Dziś mam dużo do zrobienia prasowanie i szykowanie na wyjazd.Dlatego pożegnam sie z Wami na jakiś czas.
Miłego mniej upalnego weekendu Wam życzę.

Witam :-)
My po wczorajszym usg główki. Okazało się, że Mały ma jakieś niegroźne torbieliki w głowie, ale to się wchłonie. Dowiedziałam się przy okazji, że Tymek jest najprawdopodobniej wcześniakiem, według tego co lekarz widział na usg. I stąd zapewne też ma takie problemy z oddychaniem. Ale wszystkie wyniki ok i jak dla tej lekarki, to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Teraz tylko czekamy na wizytę u neurologa.

Dzień dobry :)

U nas dziś upał - w cieniu już jest 29 stopni, w domu póki co jest chłodek ale później będzie jak w saunie - okna od zachodu to porażka, całe popołudnie dom się nagrzewa...

Zbieram się powoli bo muszę na pocztę skoczyć po 12 i może jakieś małe zakupy, Majka akurat zasnęła więc może pośpi troszkę :)

Miłego dnia :)

Witam się serdecznie! Obiecałam być częściej ale niestety pogoda psuje moje plany bo jest tak fajnie cieplutko że całymi dniami jesteśmy poza domem.Najczęściej w altanie się rozkładamy i ja czytam a malutka sobie śpi.Dziś zrobiłyśmy sobie przerwę bo za gorąco.Teraz rozebrałam ją do pieluszki i przykryłam tetrą i śpi.
Nocka idealna jak zwykle czyli spanie od 21 do 4.30 .Czasem pierwsza się budzę żeby zobaczyć jak ona śpi.

Wczoraj pierwszy raz Ania płakała.Nie bardzo wiem co było przyczyną ale pozwoliłam sobie na mięso wołowe i buraczki, oczywiście wszystko bardzo dietetycznie ugotowane, ale może nie podpasowało. Płakała z pół godziny i na raz jej przeszło.

reklama
Ależ się mogłam wkurzyć!!!!! odebrałam z poczty paczkę - zamawiałam chusteczki nivea baby sensitive i na 6 opakowań 2 są przeterminowane!!!!! data przydatności minęła w grudniu 2010.... co za chamstwo!!!!!!! jak można sprzedać przeterminowany produkt i to jeszcze dla dziecka?!?! napisałam już do gościa stosownego maila... ciekawe co mi odpisze..... nosz ale jestem zła!!!

Jakby tego było mało to odcięli nam wodę!!!! pewnie jakiś remont robią ale nie raczyli łaskawie o tym poinformować więc ledwo umyłam ręce resztką wody która jeszcze była w rurach.... a teraz to ani prania ani zmywania a brudne ubrania i naczynia wołają o litość...

Ostatnia edycja:
Do góry