reklama

Czerwiec 2011

ja tak z innej beczki...
ma ktoras juzkonto na google+ :confused: ;-)
to cos jak Facebook i NK ;-)
mowie Wam google rzadzi coraz wiecej :tak::-)
ktora chce do elity nielicznych szczesliwcow byc i chce zaproszenie :-D;-)

reklama
heja odmeldowuje sie i bede w niedziele :) masakra tylko na kilka dni jedziemy do rodziców a toreb i pakunków mamy wiecj niz jak jechaliśmy za granice O_o maly dzis obudzil sie o 23 i o 2.30 wiec tak se o... pewnie lekarka miala racje ze to przez ten skok rozwojowy ;-( ale i tak nie jest zle bo na poczatku godzine nam zajmowalo przebranie nakarmienie i uśpienie a dzis wyrobilam sie w 20 minut ;)

Witam się i zmykam na morfologię, zobaczyć jak się ma moja niedokrwistość po krwotoku :/

Wrzuciłam pewien temat na chrzcinach-byłabym wdzięczna za opinie :tak:

Ostatnia edycja:
i ja sie witam!
u mnie wczorajszy dzien spokojny, Pati też spała wczoraj prawie cały dzień przez te upały. Na szczęscie wieczorem nie było powtórki z środy gdzie ryczała wieczorem z 4 godziny - chyba jej truskawki lub czekolada zaszkodziły.
U nas też dzisiaj fajny chłodek i pada więc chyba nie pospacerujemy dzisiaj. W nocy budziła sie z 3 razy chyba przez to ze w dzien przespała sporo. Teraz sobie jem śniadanko a mała sie usypia w wózku przy szumie z mp3 jak z suszarki - kurde ten dzwiek działa cuda na uspokojenie :)

Larvunia - ja mam konto na google, mozesz mi wyslac zaproszenie? Meila ci wysle na priv

Mojej maludzie spodobało się leżenie w łóżku starszej siostry. W swoim drze się w niebogłosy, a u Julki leży spokojnie i patrzy sobie na piankowe naklejki na ścianie.
U nas też pogoda trochę odpuściła, są jakieś 23 stopnie, ale zawiewa dosyć mocno. Jak ja nie lubię wiatru...Miłego dnia.

hej.

U Nas noc ok...

Mały miał kolki cały wieczór! :-( ale suszarka zdziałała cuda! no i herbatka koperkowa...

u nas dziś upalnie! wiec zaraz go biorę na dwór!

luuknijcie na temat chrzest... proszę o opinie!

miłego dnia :-)

reklama
Helloooł...
Korzystając z okazji, że moja mała maruda jeszcze śpi poczytam co u Was:-)
U nas nocka rewelacyjna, Weronika usnęła ok 22.30, pobudka była o 2.40 na zmianę pampersa i szybkie jedzonko, potem ta sama sytuacja o 6 i śpi do tej pory.... Jak ja uwielbiam noce z nią ;-) Dziś nawet ta ostra burza całonocna jej nie przeszkadzała, śpi jak suseł.. W dzień już nie jest tak wesoło, ma krótkie drzemki, po południu już jest bardzo marudna ale usnąć za cholerę nie chce.
Dzis chyba nie pospacerujemy, jakoś tak ciemno za oknem sie zrobiło, mam nadzieję ze padać już nie będzie.
Moja mała ma podobne problemy z brzuszkiem do Waszych dzieciaczków, nie może kupki wycisnąć wiec się pręży, stęka, czerwienieje. A jak już zrobi to spokój.. Szczególnie rano po obudzeniu taki problem się pojawia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry