reklama

Czerwiec 2011

zebra ty masz bidulko ciągle problemy, jedno się rozwiąże to zaraz kolejny upiór jakiś się pojawia. Kochana &&&&&& żeby u Wiki nie potwierdzono padaczki, choć da sie z tym żyć w miarę sprawnie na lekach - mam w bliskiej rodzinie przypadek. Oczywiście też &&&&&&&&&& dla Bartusia, żeby ta bilirubina w końcu spadła i zdrówka dla Jaśka. No i dla ciebie też, żeby to ucho się zaleczyło i dało ci święty spokój ach biedna ty - ściskam i spokoju życze w końcu

reklama
Zeberkuś, wiedziałam że w końcu do nas wrócisz:**:-) Bardzo tu Ciebie brakuje:tak:
Biedulko, trzymam kciuki, żeby u Was skończyły się te afery w końcu!!! Zdrowia, zdrowia, zdrowia!! Bilirubiną się nie martw- my też b. długo mieliśmy wysokie poziomy. Teraz Mały ma 3 m-ce a mamy 1,7 .

Zeberko Kochana! Czekałam na Ciebie (wiedzialam że się w końcu odezwiesz).
Przykro mi że tak musisz się użerać z NFZ...dobrze że u Bartusia wszystko ok ...i 3mam kciuki żeby u wikusi nie okazało się że to padaczka...Jasiowi też życzę zdróweczka...a z uchem to Ci współczuję...może siedzi tam jakaś świnia bakteria...zrób koniecznie badania pod tym kątem...ogromnie się cieszę że się odezwałaś...i tak Cię podziwiam że znosisz to wszystko...dzielna z Ciebie Kobieta...mam nadzieję że się wszystko dobrze poukłada...Malwinka śle całuska dla Bartusia :*
ściskam z całych sił :* :*

Aestima a czy mogłabym Cię prosić żebyś tą książkę przesłała mi na maila? Będę wdzięczna :)

Poszło:)) Miłego czytania, ja lecę spać:)

Zeberko, przypomniało mi się, że Ty też miałaś jakieś fajne książki w wersji elektronicznej? Może coś bym u Ciebie zamówiła, bo jeszcze mam tylko 2 książki dzieciowe w zanadrzu a potem pustka...;)

hej hej :)

Ada zrobiła nam niespodziankę, ale to pewnie za wieczorną walkę z zaśnięciem. Jak zasnęła o 21:30 tak obudziła się o 5 rano :szok: A potem jeszcze do 8:30. Zdążyłam się umyć, ubrać, wyszykować Jasia do żłobka :) Jestem z siebie dumna, bo zostałam sama ze szkodnikami.

Zeberrko, my tu Cię chyba myślami ściągnęłyśmy na BB. Też myślałam co tam u Was i u innych mamusiek, które ostatnio się nie udzielają: Cinamonka, Katamisz, Dagamit. Zebrruś, trzymam kciuki za zdrówko Waszych dzieciaczków :) I Twoje oczywiście :)

Aestima, to ja też poproszę na maila o książkę :)

Ja mam takie, jakby kogoś interesowało, proszę o info :
- Pierwszy rok razem
- Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka - Paweł Zawitkowski
- Język niemowląt - Tracy Hogg
- Do startu, gotowi, dziecko! - przewodnik po ciąży, porodzie i początkach rodzicielstwa.
- Od poczęcia do narodzin. To jest co prawda poradnik dla przyszłych rodziców, głównie o ciąży, ale jest tam rozdział o karmieniu piersią, więc może kogoś zainteresuje.

Dzięki Kochane, za miłe powitanie :) Ja też się stęskniłam za Wami, ale to chyba tak jest, że im więcej zaległości, tym trudniej wrócić...

Aestima, ja mam tylko to, co wrzuciłam tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-czerwcu-2011-f374/ciekawe-linki-45056/#post6144133 - jakbyś chciała coś, a link by nie działał, to dawaj znać ;)

Misialina, posiew z ucha miałam zrobiony, ale wyszły tam takie cuda, że dopiero po skończeniu karmienia mogę to wyleczyć...

Robię pranko od rana, muszę wykorzystać pogodę, póki jest słonko :) Bartuś s[pi jeszcze, ale pewnie zaraz wstanie ;)

witamy sie i my :)

młody spał od 9 do 1 w nocy 20 minut karmienia przez tatusia i spanko do 5 :-) więc nie jest źle... młody już odpuścił sobie karmienie o 23 więc idzie ku lepszemu ;-) ... moze niedługo odpusci sobie o 1 w nocy i będzie już super :-)

codziennie rano budzi się o 7 i gaworzy radośnie albo woła rodziów..i tak zaciesza że aż się mordka śmieje :-) dzisiaj cały dzień jesteśmy sami bo tatus poszedł do pracy a na 20 umówiony jest "na salonach" z wicewojewodą na piwo, więc niech sie lansuje :-)

takze dzisiaj przed nami znów kąpiel :) dajemy bez problemu już radę sami :-)

zauważyłam ze małemu wczoraj zadrżała broda przy wycieraniu po kąpieli...moze to tylko przez róznice temperatur mam nadzieję.. :-) bo woda u nas zawsze ma około 40 stopni a poza nią wiadomo zimniej :-)

czy wasze maluchy tez lubia taka ciepłą wode? u nas jak jest zimniejsza to sie młody krzywi

reklama
hej :-)

U Nas już od wczoraj lepiej... Espumisan chyba zaczął pomagać (tfu tfu odpukać)
Ja korzystam, bo Młody śpi.

U Nas jest taki wiatr; normalnie wichura!!! Masakra... a jak zimno :crazy:

dziś o 16 szczepienie... jestem ciekawa jak je zniesie...

miłego dnia Mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry