hej hej :-) nie wierze udało mi sie w samotności zjesc śniadanko ;-)
młody spał 10 godzin z jedną 20 minutową przerwą na przewinięcie i karmienie ;-) zjadł o 6 i zaraz powinnien sie budzić jak w zegarku hehe :-)
te smoczki aventu dla mnie bomba - mały szybko sie najada i nie marudzi ze mu za wolno leci, odpukac brzuszek go nie boli od tak szybkiego jedzonka więc pewnie już dorósł żeby jesc z trójki :-)
kiedy mozna wprowadzac kubeczki niekapki? w ogóle nie moge sie doczekać kiedy bedzie juz mógł sam trzymać butle... póki co mi ją wyrywa ale z zaciśniętymi piąstkami nic nie zdziała
wczoraj straszna maruda z niego była oj...miałam ochote go komuś oddać... jak tylko odłozyłam go do łózeczka wypadłam z mieszkania jak szalona hehe ... i poleciałam do sąsiadów... oczywiscie drzwi do mieszkania miałam uchylone zeby w razie czego młodego słyszeć :-)
u nas dzisiaj wielkie pakowanie bo jutro jedziemy do rodziców i bedziemy tam 5 dni więc dla mnie to jak wakacje !!!
asinka - super ci tymuś spał ! mam nadzieje ze nasze farfocle teraz już coraz bardziej będą tak spały :-) chociaz np chrześniak meza ma 2 lata i budzi się ponoć jak noworodek ....
a co sie w ogóle wczoraj dowiedziłałam szwagierka odstawia powoli swoje 2 letnie dziecko od piersi...lol...

.powiem wam ze nie jestem przeciwnikiem karmienia piersią..ale do cholery żeby dwulatka karmić piersią?

to ona tam chyba miała już tylko mleko w proszku