reklama

Czerwiec 2011

mamusia, my jak nie mieliśmy dużo kaski kupiliśmy znajomym zestaw do founde:) Najpierw chcieliśmy im kupić koszyk piknikowy z wyposażeniem (sztućce, talerze itp.), ale nie znaleźliśmy nic fajnego.
A może ręczniki z napisem "Mąż", "żona". Są niedrogie. Do tego można dokupić jakiś olejek z afrodyzjakiem do kąpieli (mamy taki, fajny), conffeti dą kąpieli itp...

reklama
Aestima - fajne to ;) tylko że takie to byśmy musieli dobrze poszukać żeby dostac a czasu za wiele nie ma a nie chce z małym po sklepach caly dzien chodzic wiec musimy juz miec cos wymyslonego by pojechac i tylko ceny porównać gdzie tansze i ładniejsze, z ta kwota to ja nie wiem za bardzo najchetniej wydalabym jak najmniej, tak w 200zł musimy sie koniecznie zmiescic

A za mną dziś całodniowy spacer. Codziennie spacerujmey ale dziś to mi nogi do d... włażą. Marysia dziś też nie spała wiele, więc po kapieli i karmieniu zasnęła po 5 minutach:) Jutro chyba znowu w góry pójdziemy.

Mamusiu my też idziemy w sobotę na wesele ale nam przyszła młoda para wyraźnie dała do zrozumienia, że zbierają kasę na remont. A 200zł w kopercie nie wypada dać, u nas wszyscy dają 500:( No i trochę załamani jesteśmy bo musimy nasze oszczędności ruszyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry