reklama

Czerwiec 2011

hej hej :)

widzę, że tu plany urlopowe ukierunkowane na morze :) jak w moje okolice to zapraszam na kawkę :)

Anapi, trzymaj się dzielnie z tym zębem.

Madzioolka
, my też się nigdzie nie wybieramy. Za rok sobie odbijemy :)
A co do dłuższych podróży, to Jaś taką zaliczył w wieku 4 miesięcy, do Konina.
No i zazdroszczę spokoju w wózku po przebudzeniu :) U nas póki co nadal awantura :/

Trasia, moja póki co nie wkłada łapek do buzi. Ale ja mam taką fobię na punkcie wylizanych, wyssanych i zniekształconych kciuków, że jak tylko zobaczę, że Ada zaczyna ssać to będę z tym walczyć. Piąstkę jak chce niech wsadza, byle nie kciuka :) A najlepiej jakby smoka polubiła :)

Mamusia, też uważam, że powinniście dać tyle kasy na ile Was stać i nie patrzeć na innych :)

U nas nocki ok, dzisiaj pierwsza pobudka o 4, kolejna o 7 :) No i dzisiaj zaliczyłyśmy z Adą przejażdżkę autobusem :) Zamotałam ją w chustę i pojechałyśmy do Biedronki po pieluchy :) Nie wiem czy we wszystkich promocja, ale u nas po 19,99 :)

reklama
Trasia ja ostatnio przyuważyłam u Tymka tę samą przypadłość. Tak to tylko smoczek szedł w ruch, a od kilku dni ciśnie do buzi piąstki. Oczywiście nie pozwalam Mu na to.
Blusia nasze Bączki jutro 2 miesiące :-)
A co u Doggi??

Doggi jest po przeprowadzce i pewnie neta nie ma.
Dziewczyny czy któraś z Was używała sipralę "Mirena", lub jakąś inna? Bo ja dziś dostałam receptę na nią i ciągle się zastanawiam czy to dobry pomysł?

Blusia, odliczają dobrze, bo miesiąc ma 4 tyg + 2,3 dni. A 17 lipca było w niedzielę, więc teraz odlicza od niedzieli. Ostatnio też o tym myślałam, że coś tu jest nie tak z tymi suwaczkami. A nad morze pojedziemy do Mielna, bo mam ciotkę w Koszalinie, więc w tamtych rejonach będę...
Dubeltówka, też myślę o spirali, ale będę zakładać pierwszy raz, więc nawet nie wiem jaką. I dzięki za info w sprawie Doggi :-)

Tak Asia zostaje Asią dziś ja zarejestrowaliśmy:-) Namówiłam Darka żeby zmienić na Karolinkę, ale i tak z rozbiegu mówiłam do niej Asia, więc stwierdziliśmy, że nie ma sensu się przestawiać na nowe imię.

Co do spirali to jest dość wygodna w sensie, że nie musze pamietać, że mam coś wziąć tak jak tabletki, ale z kolei boję się, że mogę mieć jakieś powikłania czy coś w tym stylu. I tak jestem trochę rozdarta:confused:

Tez mysle o spirali, ale przede wszystkim nie wiem czy hormonalna (droga, ale ma malo skutkow ubocznych) czy z miedzia (tansza, bez hormonow, ale skutki moga byc). Nie wiecie jakie ceny sa w Pl, bo moze bardziej mi sie oplaci (tutaj kosztuje 150 i 350).

Hej Dziewczyny! Wpadam na chwilę...u nas wielkie zmiany...Malwina ma pleśniawki i wczoraj biedactwo miało zły dzień...napewno ją to bolało...nie chciała smoczka, nie chciała pić, nie chciała spać...a ja myślałam że oszaleje...wczoraj podałam jej Aphtin, smarowałam jej moczem na pieluszce, robiłąm glukozą z cytryną, a dzisiaj podałąm już Nystatynę...dzisiaj cały dzień była super...wieczorem był masakryczny ryk przez 15 min....nie wiem co jej dolega...jutro pędzę do pediatry z nią...chcę się upewnić że nic jej nie dolega, może to kolejny skok rozwojowy?? już sama nie wiem...najgorsze jest to że jestem sama...O. wraca w sobotę wieczorem dopiero a ja już mam wszystkiego dość ;( sorry że tylko tak o sobie ale musiałam se ponarzekać...jeszcze mnie moja mam wkurw.....ła bo stwierdziła że to moja wina że Malwina tak płacze bo non stop mnie nie ma w domu i co chwilę gdzieś z nią jeżdżę...dzisiaj byłam u kuzynki odwiedzić jej maleństwo, w niedzielę byłam na urodzinach i zeszły wtorek byłam u koleżanki....i to się nazywa że non stop mnie nie ma...ona tweirdzi że Mała jest dlatego rozdrażniona....no chyba mnie szlag trafi jak tego słucham

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry