Mała spi w dzień w swoim łóżeczku, szok!!! Ciekawe jak długo hehe

A ja wciąż mam za mało pokarmu dla małej, ciekawe kiedy mi się to wreszcie unormuje. Tzn karmię ją ale musi z dwóch cyców dostawać, bo po jednej krzyczy dalej, że głodna. Już bym chciała powrócić do karmienia jednostronnego...
Misia tulę kochana! WIem jak bolą takie przytyki i to jeszcze od mamy. Napiszę, żebyś się nie martwiła, ale wiadomo, że czowiek i tak o tym mysli. Dla dodania otuchy my jesteśmy z mała gdzieś bardzo często. Jakoś nie widzę różnicy czy zabieram ją na spacer po parku czy na spacer do koleżanki. I tu i tu ją wyciągam z wózka a wokół nowe otoczenie. Takie myslenie chyba wynika z tej starej szkoły zimnego chowu naszych rodziców, kiedy to niemowleta siedziały otulone wielkimi betami, a przed chrztem w ogóle z domu nie wychodziły. Trzeba przymknąć oko i robić swoje.
Aestima ja też bez chust już sobie życia nie wyobrażam i strasznie wam zazdroszczę tego wyjazdu nad morze

My jedziemy na kilka dni na wakacje już za dwa tygodnie, już się doczekać nie mogę!
Ironia 270 ml??? Hehe, niezły żarłok! Z torbami was puści, mleko drogie jest hehe

))
mamusia tzymam za wasze szczepienie! Nie będzie tak źle, większość dzieci znosi je naprawdę dobrze. Rodzice to przeżywają znacznie bardziej.
aha... mała już nie śpi