Aestima jedziemy pod Rzeszów, tam rodzina męża ma chatkę po praprababci M. jeszcze z XIXw tylko super wyremontowaną. Jeździmy tam odkąd się poznaliśmy, czyli od 9 lat. Przed remontem był klimat typu brak bieżącej wody (studnia i wiadro), wychodek za stodołą i gotowanie na piecu węglowym

Rewelacja! Ale trzeba było domek wyremontować, bo tam nikt nie mieszka na stałe i zaczął strasznie podupadać. Teraz to tam jest prysznic z biczami wodnymi i tv lepsze niż u nas w domu... no i satelita hehe

Domek cudownie położony między pagórkami we wsi Jawornik Polski. Tuż pod lasem, w dole rzeczka, niedaleko dolina Sanu. W sąsiednim domu (jedynym w okolicy) mieszkają cudowni ludzie po 80tce którzy codziennie rano przynoszą nam świeże mleko, własny ser biały i naleśniki ze swojej mąki, jaj i serka oczywiście. Jest bosko, dla mnie to raj na ziemi!
Co do chusty - ja nie mam Nati tylko LennyLamb, też polskiej firmy. Różnica między chustami jest ale nie kolosalna. To zupełnie różne dwie szmatki i trudno je porównać jak dla mnie. LL jest bardziej śliskie, milsze w dotyku póki co, ale to pewnie dlatego, że girasolka jeszcze kompletnie nie złamana i trochę sztywnawa. Jest bardziej czepliwa i troszkę łatwiejsza w dociąganiu. W Polsce najlepiej chyba ją zamówić poprzez forum, bo te edycje limitowane do jakich należy Amitola ciężko dostać w PL. Tutaj np zamawiają teraz:
Amitola z zółtym wątkiem oraz inne Girasole Slingomamy 
a tutaj masz wątek na temat sklepów, w których można kupić chusty
GDZIE MOŻNA KUPIĆ CHUSTĘ ONLINE ? - adresy sklepów
obejrzyj sobie chusty Ellevil Zara - mnie powalają zwłaszcza z serii TriColor

trochę mnie zmartwiłaś, że Miesio wciąż ciągnie z dwóch piersi... moja od trzech dni ryczy po jednej ale mam wrażenie, że wcale jej się nie chce opróżnić jej do końca. No to nie dziwne, nie wzrasta laktacja. Miałam nadzieję, że to minie niebawem:/
Madzioolka moja najbardziej krzyczy jak jest już naprawdę porządnie zmęczona. Tak bardzo , że z tego zmęczenia zasnąć nie może.
Misia chyba jakiś gorszy dzień nasze szkraby mają, znowu hurtowe narzekanie u połowy forum. Moja jest kiepska przy pełni. Kryzys minie i Truskaweczka będzie znów słodką Truskaweczką