reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggiiiiiiiiii no nareszcie jesteś, nawet nie wiesz jak nam Cię tu brakowało:-)
Opowiadaj co tam u Was jak Olcia i koniecznie wstawiaj fote, bo strasznie ciekawa jestem jak się zmieniła

dubeltowka witaj kochana :)

U nas już wszystko wrocilo do normy :) Mala wesola jak zawsze, szczerzy dziąsła do kazdego kto do niej przemówi ;) silnie zakochana jest w ojcu (a przynajmniej ON tak tweirdzi :P )

Ja walcze z ta głupia waga caly czas... 3kg stoja w miejscu i jestem silnie niepocieszona... alke walcze, cwicze dietke trzymam i jest spoczi :)

Cały czas próbujemy sie odnalezc w nowej rzeczywistosci (zgorzelec) ale idzie nam (a w zasadzie tyko ja sie odnajduje) całkiem nieźle :)

zdjec mam mnostwo tylko musze ogarnac kabel do telefonu i wtedy jakies najzabawniejsze (a spok\ro takich) wrzuce :)

Mimo ze cycem nie karmie i cycki sa puste to nie zmalały ani o pol rozmiaru;( nad czym silnie ubolewam (mąż mojniekoniecznie :P)

mała wdała sie w mamusie i ma straszliwe wachania nastrojow z radosci we wscieklosc przechodzi w ciagu 1 sekundy :D tak jak mamusia zadowolona szczesliwa a zaraz ma silna depresje i nienawidzi siebie:P wiec charakterek ma po mamie :P poza tymjest mala terorystka :P chce ciagle byc noszona a jak nie chcemy (czyli caly czas) to krzyczy na nas...i to nie placze tylko krzyczy z furia w oczqach ... jakby mogla mowic zapewne powuiedzialaby na ze nas nienawidzi i jak bedziemy starzy nie bedzie dawala nam pieniedzy (takie ma spoijrzenie), co tez po mamie bo ja tak krzyczalam do moich rodzicow :D :P

hej Doggi, brakowało tu Twoich postów, fajnie że znów jesteście :)

Mamusia, brawo dla dzielnego Tymka :)

Mamusiacóreczki, zdróweczka życzę :)

Justyś, niestety starszaków trzeba pilnować. Ja np się boję, że Jaś coś niechcący małej zrobi, bo on taki w niej zakochany, że wciąż by ją głaskał, przytulał, całował. A nie ma takiego wyczucia i czasem ją za mocno w rączkę ściska, czy za nóżkę pociągnie.

hejka.

doggi
niedawno właśnie o tobie myślałam,że cię długo nie ma....

dzisiaj znowu afera z Antim:

przyszła do niego koleżanka -6 lat.poszliśmy na spacer na lody,oni rowerami.
gdy mieliśmy już iść do domu,Kalina zaczeła płakać,więc chciałam ją uspokoić,a oni sobie zaczęli jechać przodem,nawet się nie odwrócili czy ja ide czy nie. po paru min uspokajania Kaliny, ich nie było widać,myślałam,że pojadą i wrócą jak zobaczą ,że mnie nie ma,ale oni nic.
zadzwoniłam do mamy Julki-ta dziewczynka-żeby zadzwoniła na jej tel i powiedziała,że mają się natychmiast do mnie wrócić,po czym ona po chwili dzwoni i mówi mi,że Julka jest w juz w domu i czy Antka koło mnie nie ma:szok:
ja mówię,że nie,że oni razem pojechali ,a ja zostałam z Kaliną.wysłała szybko męża,żeby go szukał,bo od Julki się dowiedziała,że ta zostawiła go koło innych lodów.ok 300 m ode mnie,ale wiecie jak w mieście za paroma skrzyżowaniami i przez ulicę.
ja szybko z Kaliną na rękach szłam i widzę,ze Antek stoi tam i jakaś pani z nim rozmawia.jak podeszłam nadjechał też mąż tej mojej koleżanki-mamy Julki- i pytamy Antka-zapłakanego,przestraszonego co się stało,a on mówi,ze dojechali tutaj i Julka powiedziała,ze idzie do domu i pojechała,a jego zostawiła.:no: ta pani mi mówi,że go zatrzymała,bo chciał przez ulice przejść..
mówię wam jaka byłam na niego wściekła,że jechała za Julką bez opamiętania,a jak opowiadałam do D, to sie popłakałam....

Hejka!!
My od rana się spacerujemy, bo piękna pogoda :-) Wieczorem jedziemy do Pszczyny na cały weekend. Mój Sz.jutro jedzie do pracy gdzieś za Wrocław, a w weekend są Dni Pszczyny.
Doggi super, że jesteś. Jak czytałam Twojego posta na temat humorków Olci, to tak jakbym czytała o Tymku. Mój jest identyczny, po mamusi charakterek :-p Ale z tym szczepieniem, to kiepsko... Obyś więcej już nie miała takich cyrków!!
Mamusia gratulację dzielnego Tymka. Mój w sumie też w miarę dobrze, to przeszedł.

reklama
dubletówka - dzięki dodałaś mi otuchy :tak:;-)
moj jest dzis wyjatkowym nerwusem teraz spi na cycu a właściwie czuwa co jakis czas cyca no i oczywiscie nie da rady go odłożyć bo zaraz się budzi i wścieka niemiłosiernie mam nadzieję że to tylko dziś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry