Kuma
Fanka BB :)
Witajcie
Moja mama poszła z Matim na spacer więc ma chwilkę dla Was.
Doggunia :** super, że już w domku
)
Młody miał we wtorek szczepienie na żółtaczkę, kłucie w udko:-( młody zawył z bólu ale szybko mu przeszło i wiem, że kolejne szczepienia będziemy robić 5w1 bo nie chcę patrzeć po raz kolejny na jego ból. Następne szczepienia po kontroli neurologicznej bo pediatra nie chce szczepić dopóki młody będzie miał drżenia nóżek i rączek.
A tak w ogóle to moje dziecko chyba zakumało, że noc jest do spania
O 20 kąpanko, butla i lulu. Co prawda przesypia na razie 5 godzin od 21:00 do 03:00, a potem po karmieniu od 04:00 do 7:00 no, a potem już krótkie drzemki do 14:00 przerywane strasznym marudzeniem
Ale najgrzeczniejszy jest na dworze więc wychodzę z nim na spacer od 15-17, a od 18-20 wychodzi z nim moją mama dzięki czemu mam okazję do Was zaglądnąć.
Jestem szoku, że mój mały już tak nawija po swojemu
) jak załapie fazę to można się posikać ze śmiechu jak się go posłucha kiedy nawija do zabawek na karuzeli, zawieszek przy wózku. A jego uśmiechy są rozbrajające, aż mu migdały widać 
Doggunia :** super, że już w domku
Młody miał we wtorek szczepienie na żółtaczkę, kłucie w udko:-( młody zawył z bólu ale szybko mu przeszło i wiem, że kolejne szczepienia będziemy robić 5w1 bo nie chcę patrzeć po raz kolejny na jego ból. Następne szczepienia po kontroli neurologicznej bo pediatra nie chce szczepić dopóki młody będzie miał drżenia nóżek i rączek.
A tak w ogóle to moje dziecko chyba zakumało, że noc jest do spania
Jestem szoku, że mój mały już tak nawija po swojemu

Ostatnia edycja:
Ja wieczorem to tylko za łóżkiem się rozglądam...