Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Już nie mogę się doczekać!!No nie Asinka Ty też... ale Ci fajnie... buuu ja też chcę gdzieś pojechać....A 29 sierpnia wyjeżdżamy nad morze!!Już nie mogę się doczekać!!
Traschka Majka też wkłada całe piąstki do buzi ale ja Jej wtedy daję smoczka, nie chcę żeby się przyzwyczajała do ssania kciuka bo potem ciężko będzie odzwyczaić, poza tym smoczek ma odpowiedni kształt a od kciuka może mieć później krzywe ząbki. Wiadomo że nie zawsze upilnuję i trochę tą rączkę obrabia zwłaszcza jak się obudzi i leży cicho w łóżeczku ale jednak jak przyuważę to smoczek idzie w ruch.aaa... jeszcze jedno. Marysia zawsze lubiła ssać paluszki, ale zawsze dawałam jej wtedy smoczek. A teraz ona z premedytacją wypluwa smoczek i wsadza do buzi całą piąstkę! Mam odpuścić i jej na to pozwalać? Minie jej? Może całkowicie zrezygnowałaby wtedy ze smoczka? Czy lepiej walczyć z tym smokiem, żeby jednak rączki nie ssała?