Agata to miałaś dzień wczoraj, ale jak sie ma dużo do załatwienia to załatwi sie wszystko, a jak jedną rzecz to potrafi sie to zawalić, lub zapomnieć - przynajmniej w moim przypadku ;-)
kat.j. Mati jak pośpi w dzień 1 godz to ja jestem zachwycona. A cukrzycy nie miałam to nie pomoge.
Traschka no widzisz, mm nie takie złe, a ty sie psychicznie odblokujesz. Właśnie dziś sie dowiedziałam, ze moja przyjaciółka, która karmiła piersią do 2 r.ż. swoją córkę (byłam przekonana że tylko piersią) dokarmiała czasem mm. Pati to był taki głodomor że wieczorem też czasem jej dawała mm :-)
larvunia no właśnie obejrzałam buziolek i Mati ma dwie kreseczki na dole a marudny od soboty, a paczuszke z hippa też dostałam :-)
Doris łącze sie w bólu ząbkowania z dzidziolkami... bo przecierz ja też ząbkuje ;-)
Mysia my dajemy teraz espumisan i działają, ale daje tylko raz dziennie ok 15 po południu 20 kropli (dzienna dawka to 80 - po 20 4 razy za dzień). Bobotic też nie działały, a wcześniej sab simplex podawaliśmy
Ivona nie wiem czy to skok rozwojowy, ząbki, sama pogoda paskudna, czy cos innego ale Mati marudny na maxa, no ale noc przespana
dubeltówka zdrówka dla Emilki :-)
Justynka Mati lubi leżeć na brzuszku kładziemy go często, ale na początku mu sie nie podobało, to dawałam pod spód kolorową tkaninę, cokolwiek najlepiej we wzory, najbardziej podobały mu sie czarno białe
Ironia współczuje podwójnie, i tobie i Beniowi
Baśka nie wiem co mam ci poradzić, Mateusz śpi 10 godzin i ja nic konkretnego nie robie
Zebrra witaj :-)
A teraz troche o nas:
obudziliśmy sie o 7 - standard, potem karmienie i spał maluszek do 8.15 a potem to juz marudzenia ciąg dalszy, wszędzie na chwilke, w kojcu, leżaczku z mamą na tapczanie, w łózeczku...itp Zobaczyłam mu w buźce widze wyraźne dwie białe kreseczki na dole, smoka nie chce, tylko palce w buzi a jak mu dałam herbatki to gryzł tą butle a nie pił. Mama póki co daje rade. Wiem co to za ból aktualnie mi boleśnie 8 - ka wychodzi :-( a do takich maluszków to musi być okropne...
teraz zasnął przed 12-stą i nadal śpi - WOW, oby sie tylko wyspał... to tyle na razie ide obiad gotować bo zaczęłam