Witam się i ja i dołączam się do grona mamusiek niewyspanych, Patrycja budziła się z 3 -4 razy w nocy a maks spała 4 godziny :/ Czytam że u was tez coś dzieciaczkom się poprzestawiało i marudzą. Mam również nadzieję ze to skok rozwojowy albo też mają dość tej pogody i skoków ciśnienia. Mała już od prawie godzinki guga w łózeczku więc pewnie zaraz zacznie marudzić i będe musiała się nią zajmować więc czasu wolnego mam niewiele ;-)
trasia - nie przejmuj się tym że małej dałaś mleczko mm bo ja też na początku się tym przejmowałam a teraz dajemy jej mm na noc a w dzien i w nocy karmię cycem i powiem ci ze mam sporo mleka bo przyjęłam ten schemat do siebie i zawsze jak karmie to myśle sobie "płyń mleczko"

i czuje to mrowienie i szybse połykanie młodej. Wspomagam się jedynie herbatką humama na laktacje
aneczka - mja też potrafiła przespać z 6 godzin a teraz coś częściej się budzi mam nadzieję ze to skok
justynka - również życzę powodzenia!!
larvunia, mysia, doris - ja mam w przychodni dwóch pediatrów i nawet są ok. Bywaliśmy tylko na podstawowych wizytach głównie przy szczepieniach i dobrze małą zbadali, ostatnio miała sprawdzane ząbki i narazie nic jej nie wychodzi do czasu.... bo slini się okrutnie i całe rączki wkłada do buzi
larvunia-czyli hipp do wszystkich nowych mam wysyła-super! Ja sobie zamowiłam probki ze strony bobovita oraz gerbera bo miałam kupon w książeczce, ciekawe czy przyjdą
agatka - będzie dobrze tylko wszystko dokładnie sprawdzaj!
mała marudzi wiec uciekam i pewnie odezwe sie jak zasnie... jak zaśnie:-(