Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Opanowała do perfekcji przewrót z plecków na brzuszek natomiast z brzuszka na plecy niestety nie. Kręci się w kołko leżąc na placach ale na brzuszku to jest w jednej pozycji.....
tyle o nas w malym skrócie....
.dziś Julcia jadła ziemniaki z marchewką i kurczaczkiem i była zadowolona...więc ja też
Justynka...trzymam kciuki za badanie Twojego synka??? I dużo zdrówka dla Kaliny...niech ją katarek nie męczy
Aestima....moja Julcia stale się budzi w nocy na karmienie i już marzę o tym, żeby zaczęła przesypiać choć z 5 h ciągiem. Do tego w dzień też spać nie chce i nie mam jak odespać...
Mgordon....u mnie to jak nie ma mięsa to nie ma obiadu...bo my wszyscy mięsożerni. No chyba, że jest rybka to tak.

Justynka widzę że możemy podać sobie ręce w temacie allegromoje wszystkie lampy (i nie tylko w zasadzie) w tym mieszkaniu tak kupiłam
stwierdzam że jestem uzależniona od tego serwisu, jak nie kupuje to chociaż muszę pooglądać i dodać do obserwowanych :-)

Jak beczy w nocy (na pojękiwanie nie wstaję), to dostaje cycusia, biorę go do łóżka i głaszczę po główce, ale nie noszę bo by mi chyba ręce odpadły!HejkaNutria...witaj!!! A co Ty tak rzadko tutaj zagladasz????? Ja rozumiem, że przy bliźniętach masa roboty ale Ty bardzo dobrze zorganizowana podobno jesteś więc napisz nam tutaj trochę o bliźniakach...jak dajesz radę, jak wyglada karmienie czy usypanie dwójki brzdąców???
hej,później was poczytam,bo mam ważne pytanie:
czym przemywałyście ropiejące oczka?rumiankiem?
Jestem troszkę podłamana.