Cześć dziewczyny.
Dzisiaj od 03:00 chyba z 5 razy wstawałam do młodego ale "zatkałam" go smoczkiem i spał do 6, dostał papu i spał do 09:00 no i teraz tez śpi
Produkcja od rana niezła
Trasia my jesteśmy na Bebilonie Pepti i nie ma wymiotów ale są czasem ulewania bo to mleko jest dość wodniste. Ale na pewno lepsze w smaku od Nutramigenu.
Aestima kciuki za pożegnanie ze słodyczami

ja bym nie dała rady na dłuższą metę, ale podobno da się bez nich żyć.
Mam nadzieję, że wizyta u hematologa to tylko formalność i z mamą wszystko jest w porządku.
Justynka my też teraz stosujemy TOBROSOPT i nieco pomaga, ale tak jak pisała mrsmoom po zakropieniu przytrzymaj kącik ( my akurat lekko masujemy kanalik).
mrsmoon czy to jakiś żart z tym ogłoszeniem, wierzyć mi się nie chce
śmiać się czy płakać??
Co do rehab. to mój młody chyba go uwielbia, jak tylko kończy ćwiczenia i mi go oddaje to młody zaczyna strasznie marudzić. No bo mama to tylko by całowała, a jak facet się nim zajmie to co innego
Doris no to widzę, że zakupy się udały
Chyba dużo radochy Ci sprawiły
Katamisz, Zebrra, asinka oj dziewczyny czy naprawdę jest tak tragicznie z Wami? Przykro mi strasznie, że tak o sobie myślicie. Głowa do góry, ja mam cel doprowadzić się do stanu używalności do wakacji, żeby na plaży nie odstraszać. No i żeby M się za innymi laskami w bikini nie oglądał
Chociaż faceci i tak zawsze to będą robić