Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas dalej obroty praktycznie tylko przez lewy boczek, w zasadzie to turlanie w lewą stronę...prawa dla niej nie istnieje, zaraz ją chyba wezmę w obroty;-) Piłki na allegro poszukaj
na efekty raczej długo nie będziesz musiała czekać, woda szybko rzeźbi ciało. Ja jakoś zmusić się do jakiegokolwiek ruchu nie mogę, dobrze, że na rehabilitację chodzę, to chociaż te 3 tygodnie się poruszam trochę...
I nawet babcie pewnie nie będą potrzebne do pomocy. Pomyśl o powrocie - ale Marysia będzie się cieszyć!!!
widzę, że sporo nieszczęść się na Was zwaliło, mam nadzieję, że to już tylko niemiłe wspomnienie i więcej przygód nie będziecie mieć...
szok, mam nadzieję, że to jakaś pomyłka. Jak samopoczucie?
samopoczucie średnie staram się w ogólę o tym nie myśleć choć chwilami mnie dopada deprecha, ale ogólnie jest ok;-) dziękuję że pytasz 
. Zdecydowałam się na basen, bo pływanie podobno bardzo modeluje sylwetkę i likwiduje cellulit. Jutro lecę też pływać :-). A co do pokazywania się w stroju na basenie to nie zwracam na to uwagi, to nie plaża tam prawie same grubasy do basenu lecą a w wodzie nie widać
:-)
Dzwonił mój dyrektor i prosił abym wróciła troszkę wcześniej bo "potrzebują mnie"
5 grudnia mam iść do pracy:-