martuś ale Cię dopadło, raz za razem

może zrób sobie kurację probiotykową, żeby unormować florę bakteryjną przewodu pokarmowego
mamusia uffff...dobrze, że to pomyłka, bo kasa niebagatelna...Dobrze, że starasz się nie myśleć o tych wynikach, bo oszalałabyś, niech Cię Tymek i mąż trochę pozajmują;-) Maja w nocy ulewa trochę po cycku, bo jej nie odbijam (biorę ją do nas do łóżka, cyc w buzię i ja pierwsza zasypiam

, wstyd, ale inaczej nie byłabym w stanie wstać rano:-() Może powinnam zacząć ją jednak odbijać?
Doris a koniecznie płatki owsiane? bo chyba musiałabyś je miksować

Setana ostatnio polecała kaszki Holle, pewnie u Ciebie są bez problemu dostępne, ja dziś kupiłam kaszkę pszeniczną. Są dość drogie, ale bez gotowania. Mają różne rodzaje kaszek z pełnego przemiału
Na usg główki idziemy kontrolnie, w lipcu przy okazji diagnozowania przyczyn żółtaczki wyszła torbielka 3mm i lekarka powiedziała, że to po porodzie jeszcze się nie wchłonęła i trzeba kontrolować. A że ciemiączko małe u Mai to nie chciałam przespać momentu, do którego da się jeszcze to usg zrobić...
Pewnie po mamusi będziesz następną, która będzie mogła się pochwalić super figurą

Z takim zapałem to szybko wymodelujesz sylwetkę

Ja też jestem na etapie zmiany telefonu i chyba wzemę Samsunga galaxy S+, A ma taki i jest zadowolony
katamisz wcale nie dziwię Ci się, że jesteś zła, też bym była...Ale rzeczywiście lepiej nie podpadać...Nienawidzę takich niespodzianek, w ogóle ja nie lubię niespodzianek, może jakaś dziwna jestem...
agatkaT witaj! Buziaki dla Antosia!!!
trasia szerokiej drogi!!! Jednak faceci tacy źli nie są, czasem nawet na fajny pomysł wpadną;-) Ty będziesz na zajęciach a Marysia z tatą będą uzupełniać zapasy jodu

i Blusia Marysię zobaczy:-) Wszyscy będą szczęśliwi
Maja śpi już od godziny, nie spała od 15.30, wykąpaliśmy ją przed 20, zjadła 150ml kaszy(co jej się nie zdarza) i zasnęła w 2 minuty(też jej się nie zdarza). I mam teraz dylemat - czy po długiej drzemce już jej nie kłaść tak jak dziś (ostatnią godzinę była bardzo marudna) czy kłaść na godzinę kosztem dłuższego usypiania i marudzenia przy butli(wczoraj zjadła 40ml...)