reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

Doris - ten htc desire z jest świetny robi filmy w hd i w ogolę ma masę bajerów, dla kogoś kto to lubi to telefon bajka, ja akurat wole zwykły (tzn. ma służyć przede wszystkim do dzwonienia i ma trzymać długo bateria, lubię jeszcze posłuchać muzy jak gdzieś jadę czy radia) mam nokie c3 tą muzyczną i może nie jest to jakiś hicior ale jestem z niej mega zadowolona ;-)

reklama
witam się wieczornie.
Melduję że u Nas wszystko ok. Tyle, że mam na uczelni trochę zajęć... i nie ogarniam!
Ale podczytuje Was codziennie i jestem na bieżąco, niestety nie mam czasu odpisywać.
Wrzucam nowe fotki Antosia- kurde Młody kończy jutro 5 miesięcy. szok!!!

Od początku tygodnia Antek je już deserek- ze słoiczka i potem obiad- gotowany przeze mnie.

Lecę... kąpiel i karmienie i spać! :-)

ale jestem zmeczona i oslabiona, ledwo siedze zaraz spac ide....
katamisz bardzo ci wspolczuje,wiem, ze jest ci bardzo ciezko po prostu potrzebujesz czasu zeby jakos to ogarnac i sie z tym oswoic, a z kim zostanie niunia?mala wloski ma bombowe:szok:
mrsmoon mnie norbet tez tak zalatwil:-D
kati83 moj maly tez takzapierdziela jak maly samochodzik
kasiawilde witaj:-D po takich przejsciach terazjuz bedzie tylko dobrze
trasia pomysl sobie ze przeciez ten wyjazd to tak naparwde walka o lepsza przyszlosc marysi,rozumieim twoje smutki zwiazane z odmawianiem, ale czasami poporstu pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc,na pewno czekaja na ciebie jeszcze inne lepsze mozliwosci:-D glowa do gory
ironia &&&&&& za biznes
zmykam bo zle sie czuje, spokojnych snow

Martusia zdrówka życzę!!Drugi raz jelitówka...biedactwo:-(

Moja Gracjana będzie zostawała z moim D(bo on w nocy pracuje) i z moją mamą w czasie gdy on będzie odsypiał. Powiem Ci ,że najgorszy ten mój rytm pracy.Nie jest stały.Ja pracuję od pon-niedzieli na zmiany albo po 12 h w godzinach otwarcia sklepu tj 9-21.Przecież w pracy spędzamy praktycznie połowę swojego życia:-(Zastanawiałam się nawet żeby iśc gdzieś pracować na nocki może to byłoby sensowniejsze mając dzieci...Ehhh i po co ja tu weszłam dzisiaj??Tylko Wam narzekam...Przepraszam :-(

kochane ja tylko na moment. Wpadłam napisać, że się poddałam i jedziemy wszyscy razem do Gdańska:) M. powiedział, że nie chce mu się tam jechać jak cholera ale woli pojechać niż widzieć mnie w takim stanie jak dzisiaj. Zabawne, zawsze śmiałam się z takch matek, które nie mogą na moment dziecka zostawić a tu proszę...
Cieszę się ogromnie choć droga będize ciężka bo dziś pakowałam nas wszystkich na wariata i przed północą chcemy wyjechać. A ja już śpiąca jestem:-D

Trasia, tylko spakujcie tą zupkę co nagotowałaś:-D Ale super wyszło:-)
Doris, kiedy ja zabroniłam im kupować więcej niż jedną rzecz dla Miesia, bo po co jednemu dziecku tyyyyle rzeczy??

Doris z tego co pamiętam podobnie zaczęłyśmy i chyba też skończyłyśmy (wagą) ciążę.Zaczęłam od 60 kg a zakończyłam 84 kg.Na tą chwilę ważę od 2 mies 69...:szok:

Oooo to tak jak ja :-). Co prawda ja pierwszy wpis miałam 62 ale wcześniej bywało 59/60kg i teraz niezmiennie 69. Masakra!

Trasia...tak się cieszę, że jedziecie razem. Ty będziesz spokojniejsza a marysia szczęśliwa. Szerokiej drogi i wracaj tu dio nas w niedzielę :-)

Mamusia...patrzyłam na allegro, drogi ten telefon i w mojej sieci chyba też duuuużo trzeba dopłacic.

Agatka, Ironia...witajcie

reklama
martuś ale Cię dopadło, raz za razem:szok: może zrób sobie kurację probiotykową, żeby unormować florę bakteryjną przewodu pokarmowego
mamusia uffff...dobrze, że to pomyłka, bo kasa niebagatelna...Dobrze, że starasz się nie myśleć o tych wynikach, bo oszalałabyś, niech Cię Tymek i mąż trochę pozajmują;-) Maja w nocy ulewa trochę po cycku, bo jej nie odbijam (biorę ją do nas do łóżka, cyc w buzię i ja pierwsza zasypiam:zawstydzona/y:, wstyd, ale inaczej nie byłabym w stanie wstać rano:-() Może powinnam zacząć ją jednak odbijać?
Doris a koniecznie płatki owsiane? bo chyba musiałabyś je miksować:baffled: Setana ostatnio polecała kaszki Holle, pewnie u Ciebie są bez problemu dostępne, ja dziś kupiłam kaszkę pszeniczną. Są dość drogie, ale bez gotowania. Mają różne rodzaje kaszek z pełnego przemiału
Na usg główki idziemy kontrolnie, w lipcu przy okazji diagnozowania przyczyn żółtaczki wyszła torbielka 3mm i lekarka powiedziała, że to po porodzie jeszcze się nie wchłonęła i trzeba kontrolować. A że ciemiączko małe u Mai to nie chciałam przespać momentu, do którego da się jeszcze to usg zrobić...
Pewnie po mamusi będziesz następną, która będzie mogła się pochwalić super figurą:tak:Z takim zapałem to szybko wymodelujesz sylwetkę:tak:
Ja też jestem na etapie zmiany telefonu i chyba wzemę Samsunga galaxy S+, A ma taki i jest zadowolony
katamisz wcale nie dziwię Ci się, że jesteś zła, też bym była...Ale rzeczywiście lepiej nie podpadać...Nienawidzę takich niespodzianek, w ogóle ja nie lubię niespodzianek, może jakaś dziwna jestem...
agatkaT witaj! Buziaki dla Antosia!!!
trasia szerokiej drogi!!! Jednak faceci tacy źli nie są, czasem nawet na fajny pomysł wpadną;-) Ty będziesz na zajęciach a Marysia z tatą będą uzupełniać zapasy jodu:tak: i Blusia Marysię zobaczy:-) Wszyscy będą szczęśliwi:tak:

Maja śpi już od godziny, nie spała od 15.30, wykąpaliśmy ją przed 20, zjadła 150ml kaszy(co jej się nie zdarza) i zasnęła w 2 minuty(też jej się nie zdarza). I mam teraz dylemat - czy po długiej drzemce już jej nie kłaść tak jak dziś (ostatnią godzinę była bardzo marudna) czy kłaść na godzinę kosztem dłuższego usypiania i marudzenia przy butli(wczoraj zjadła 40ml...)

Do góry