reklama

Czerwiec 2011

sory ze tak wam rozbijam temat krecikowy :(

ale czy to moga byc zeby? mlody dzis 5 kupek biegunkowych zółte jasne wodniste lub sluz... a teraz ciemnazielona prawie czarna! :nerd: co znaczy taki ciemnozielony kolor?

reklama
a moze po czymś co zjadł taki kolor? to nic strasznego - takie zabarwienie; ale że aż 5 kupek to może jak najbardziej wskazywać na ząbkowanie;

Aestima - Ninka przez pierwsze 3 miesiące od naszego powrotu ze szpitala była innym dzieckiem; niby obecna, ale gdzieś w swoim świecie (oczywiście ryczę gdy to piszę); dopiero po tych 3 m-cach wróciła - znów się śmiała, tak szczerze, całą sobą, w oczach znów był chochlik itd. Więc chyba już "odchorowała" tamte wydarzenia... mam nadzieję...

witam wieczornie :)
dziś montowali nam rolety w kolorze ekri w naszym domku, wyglądają pięknie, uwinęli się w 1,5 h a 1500zł poszło a to i tak po mega rabacie :szok: niby na 2 piętrze mieszkanie ale na przeciwko naszej kamienicy jest taki mały bloczek i tam lubią stare babcie wisieć cały dzień w oknie :wściekła/y: nawet przebrać by się nie można było nie mówiąc nic o jakimś tulonku kurcze jak ja tego nie lubię, a takie wścibskie babcie tylko czyhają na jakąś akcję :no::angry:

jutro idziemy na szczepienie no jestem ciekawa ile Kundzioch waży ale pewnie nie przybrał za wiele, bo ostatnio przez zęby nie miał w ogóle apetytu nawet deserków nie chciał jeść nie mówiąc już o obiadkach a i z cycka wydaje mi się że mniej ściągnął :-(

A ja musze się pochwalić dziś wyszła nam górna jedyneczka:) to już 3 ząbek do kolekcji a kolejny obok juz widać wiec pewnie lada dzień sie przebije mam nadzieje że wtedy Bianka zacznie normalnie sypiać

moj dzis prawie nic nie zjadł i już świruje ;( na kolacje 3 łyzeczki kaszki i dwa łyki z kubka doidy - wlałam mu tam kaszke bo tylko tak mógł coś przełknac :( :-( boję się że mi się odwodni ;(

Doris, fajnie Wam! Bawcie się dobrze :-)

Angel, gratulacje :-D

Mamusia, trzeba po prostu przeczekać ten okres.

Ironia, nie bój się. Bardzo często podchodź do niego z jakimś piciem. Niech weźmie łyczek, dwa, a za jakiś czas spróbuj znowu. Ja w ten sposób przyzwyczajam Ediego do picia. W ten sposób zawsze dostarczysz jakieś płyny i się mały nie odwodni - jakoś przetrwacie ten trudny czas :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry