reklama

Czerwiec 2011

Ależ dziś rozmowne jesteście wszystkie:-D
Młody śpi na balkonie a ja idę obiadek mu gotować... Dla nas mięsko mam, tylko kasza i surówka i wsio. Ale bajzel w kuchni, że szok:szok:

reklama
Marysia spi a ja probuje rozwiazac zagadke tajemniczego znikniecia polskich znakow i kropki z mojego laptopa!
Musze zrobic przelewy, mam troche spraw do zalatwienia na kompie i szlag mnie trafia bo nie moge wpisac kropki w adresie!!!

hej
Trasia mi sie casem tez zdazaja tego typu cuda i zazwyczaj wystarczalo ze sie zalogowalam ponownie, ejdank cos misie zdaje ze raz mialam podobnie wlasnie jak ty, przynajmniej z tymi polskimi znakami i cos wylogowaywanie nie pomoglo, M. cos dzialal ale niestety nie pamietam co. no to ci pomogłam;-)

trasia a probowalas crl lewy i shift lewy?

ja po badaniach kontrolnych do pracy...uff zabulilam 130 zł ale mam wszystko bez chodzenia sprawdzania itd :-) :tak:

zrobilismy własnie z paula obiadek na szybko :) lece jesc D:

kurde duuuuupa - właśnie wróciliśmy ze szczepienia i co się okazało nie przyjeła nas piguła bo powiedział że za dużo ludzi i już lekarki nie ma zrobiłam awanturę (bo po co niby w kalendarzu szczepień zapisała ten dzień skoro się nie wyrabiają) mamy przyjść 31 styczniua, ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka!

Setanko dzieki za odpowiedź...my sie jeszcze cycujemy i to fest a fest więc masz rację...chyba dlatego takie grudki u Malwinki...mam nadzieję że to niuegroźne

ironia jak Benjaminek?

Trasia może Ci klawisz alt nie działa

U nas dzisiaj na obiad gyros, ziemniaczki pieczone i sałatka z rukoli :)

UWIELBIAM kopytka :-D Ale nie chce mi się robić :-p

Za to posprzątałam dzis łazienkę, ogarnęłam kuchnię, a zaraz Ediś dostanie deserek, Kalimba swoje papu i spadamy na spacerek :-)

reklama
dzieki dziewczyny
probowalam wszystkiego lacznie z wejsciami do rejestrow i przywracaniem systemu, oczywiscie wlaczanie i wylacznie kompa, wylogowywanie, zmiana jezykow tez nie pomogla
No i Misia miala racje - nie dziala mi klawisz alt i kropa hahaha:)
I nie chca sie naprawic,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry