reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam się wieczornie.
Czytanie nadrobiłam ale odpisać wszystkim nie dam rady bo jestem wykończona. Moja córcia do spółki z moją psica dały mi dzisiaj ostro popalić, a boję się co będzie w nocy - pierwszy ząbek na horyoncie;-) Maruderstwo i brak apetytu na tapecie. Natka miała problemy ze spaniem w dzień, a i wieczorem coś zasnąć nie mogła:-(
Trasia jak słucham o tych lekarzach to mi się słabo robi. Może dla Twojej pani doktor 15 zł na puszce to grosze... ale jednak dla nas to są pieniądze, zwłaszcza, że taka puszka to nie jest jedna na miesiąc. Pomyśl ile obiadków mozna za to dziecku ugotować. Poza tym nawet jakby to miała być złotówka to co jej do tego, należy Ci się i bez dyskusji.
Jak słuchałam też, że oni (mam teraz na myśli pediatrów) tłumaczą, że oni nie wiedzą kto ubezpieczony to śmiech mnie ogarnia. Po pierwsze kazde dziecko w tym kraju zgodnie z konstytucją jest ubezpieczone, a dwa nie zapiszą mnie do lekarza dopóki nie pokażę legitymacji ubepieczeniowej albo formularzu RMUA. No ale to Polska właśnie...

Misia moja Natka miewa takie guzki. Raz w obu brodawkach, raz w jednej. Nasz pediatra (ten któremu ufam) mówił właśnie, że to moje hormony ją stymulują. Obserwować i tyle. Chyba że pojawi się wysięk to wtedy koniecznie trzeba zrobić dodatkowe badania. Jeśli maluch nie jest na piersi to bywa tak jak dostaje dużo kurczaków. Cycujecie jeszcze?

Ironia biedny ten Twój Beniu z tym brzusiem:( Tak jak pisze Zołza staraj się jak najczęściej podawać mu chociaż łyczek jakiegoś płynu. Trzymam kciuki, żeby szybko przestało malucha męczyć.

Zapomniałam co chciałam jeszcze... może pod prysznicem mi się przypomni...

Dziewczyny mam do sprzedania dwie szczoteczki elektryczne oral b 3000 (dokładnie takie Braun - Oral-B Szczoteczka elektryczna Professional Care 3000 - Tarabuła Sklep internetowy ) - więcej napiszę w odpowiednim wątku żeby to nie śmiecić.

aestima - na pwno nie brokuly bo jeszcze ich nie jadł :-) ale czekamy zjadl teraz 60 ml mlea i dalej spi...

matko zostawiam benia jutro z paulina na 3 4 godzinki bo musze zrob ic badania kontrolne... spisalam juz chyba cąła kartke co ma robic w kazdym przypadku nawet drobnego pierdnięcia benia ;) stos telefonów do sąsiadek i michała

musze rano skoczyc szybko na te durne badania potem po osralit ktory poleciła mi misia i do domu pedem do Benia:baffled:

dzien dobry kochane!
Jeden dzien mnie nie bylo i tyle naksrobalyscie! Poki co nie dam rady odpisac, bo Marysia wyczynia nieslychane rzeczy wokol mnie
Kurcze nie wiem co sie stalo, ale od wczoraj nie mam polskich znakow! Jezyk mam ustawiony na polski/polski programisty No niby wszystko tak jak powinno byc, I do tego nie moge dac kropki,
Ma ktos jakies pomysly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry