• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

No my się grubo smrujemy tą niveą bez wody. I małego opatulam tak, że nosek tylko wystaje i nawet ten nosek ciepły po przyjściu z balkonu:)
Mama chodziła z nami nawet jak było -15 i chyba też tak będę, a przy - 20 to chociaż werandowanie, bo cały dzień w domu, to też dla dziecka niezdrowo przecież...

reklama
Aestima, ja wychodzę do -10, ale dziś jest -17 :baffled: Ale werandowanie w takim wypadku musowo. Z braku werandy/balkonu otwieram po prostu okno, a mały w wózeczku sobie śpi.

edit. A buźkę smarujemy kremem robionym - w składzie: lanolina, wazelina i kwas borny.

zolzik a na ten krem to trzeba miec recepte czy jak?
kasiawilde z biznesem to mysle ze po prostu tak mialo byc, jest dla mnie jakis inny plan przezaczony pewnie lepszy hehhehe ucze od przedszkola do matury a przedszkolaczki to sama tworze material wedlug tego co mi sie podoba , bazuje na ksiazce Cookie and friends i na bajkach(swinka peppa) i piosenkach z youtube( jest tego cala masa. jakbys chciala konkretne linki i podpowiedzi co z tym zrobic, sluze pomoca, napisz mi na priva
trasia a moze Bajkowa Akdemia Muzyki, albo Akadedmia Muzyki Malucha albo Trasiowa Akademia Muzyki :-D:-D

ironia bidna wspolczuje, rozol z czosnkiem i cytryna polecam

ja bym poszla na spacer ale norbert coraz gorzej kaszle a jeszcze musze dzis z nim do alergologa jechac, wczoraj na noc wywietrzyłam dom po prostu

Trasia a Ślimak- Mała Akademia Muzyki. W logo noglabyś mieć ślimaka a ślimak to chyba jakaś część w skrzypcach, tam yyy u góry??
Albo po prostu Skrzypeczkowo?? Boże, nie wiem... Pomyślę:-) A może Nutka?

reklama
zolzik a to o tak moge sobie poprosic na recepte na ten krem? ide dzis do alergologa , ona moze mi przepisac????

Możesz zapytać lekarza o ten krem. Nam przepisała go pediatra, na buźkę właśnie, ze wzgl. na alergiczne zmiany i pod kątem mrozów, ale powiedziała, że do pupki też się nadaje. Kiedy wspomniałam o tym kremie koleżance - pielęgniarce z ponad 20-letnim stażem, pokiwała z aprobatą głową twierdząc, że stare sposoby nadal są najlepsze. Sądzę więc, że lekarz powinien wiedzieć, o co chodzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry