reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ha ha ha, jaka burza mózgów :-D Jak się odważę, żeby założyć żłobek, wiem już do kogo się zwrócić z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiedniej nazwy :-)

no pomyslow troche powstalo, ciekawe czy naszej marudzie sie cos spodoba:-D heheh
u nas dzis rosol, przemycilam dominice czosnek, cos marudzi ze zupa dziwnie pachnie ale je:-)

my rowniez nie wychodzmy od listopada..masakra ... zwariowac idzie.... jak nie choroba to tempreratura i wiatr taki ze wózek porywa :-/ :no: kiedy bedzie wiosna? bede mogla wziasc laptopa do parku i tam pracowac a beni bedzie sie bawił:tak::tak:

trasia, aleś Ty wybredna kobita:-D ciekawe na co się w końcu zdecydujesz:-D
mnie nadal męczy katar (ile można glutów produkować no..?) i kaszel, nos zdarty i w kolorze buraka mimo smarowania clobazą, na szczęście dzieciaki zdrowe;
w domu teraz błoga cisza, potworki śpią... luksus! oby dalsza część dnia była równie spokojna, bo M. dziś będzie dopiero po 21;

a co do kremu na taki mróz, to właśnie maść clobaza jest super:tak: my nie wychodzimy dziś;

Hej Kochane! My po spacerku...jest pięknie -8 st, słoneczko świeci aż humorek dopisuje...Teraz Malwina śpi po spacerku i obiadku...zjadła miseczkę spagheti...nic nie poradzę że moje dziecko zjada to co my...ale miałam dobre bo na swojskim sosie pomidorowym z mięsem mielonym...jadła aż jej się uszy trzęsły...hehe...dziewczyny nie bójcie się wychodzić na spacery....zababulać malucha i pół godzinki śmiało możecie pospacerować...lekarka mi mówiła że wtedy wszystkie bakterie w nosku zabija taki mróz...więc śmiało

Aestima współczuje bóli kręgosłupa...i dobrze że to nie arytmia

Ironia zdróweczka przesyłam :*

Trasia kurde też spróbuje coś wymyślić...może WESOŁE SKRZYPKI, AKADEMIA PANI NUTKI, :)

mamusia nie przejmuj się że przestałaś karmić....najważniejszy okres karmienia masz za sobą...wiem że łatwo mi mówić ale dzasz radę...Twoje zdrowie najważniejsze :*

Zeberko czy mogłabyś mi podać nazwę teo kremu co polecałaś i gdzie go kupiłaś...ja pytałam o to w naszej aptece i babka mówi że takiego nie ma...może nazwę pokręciłam?

właśnie odebrałam wyniki i m.in. ANTY-TPO norma to jes ok. 34 a ja mam znacznie powyżej 600!!!:szok: wysłałam maila do endo ale z tego co wyczytałam w necie mam chorobę Hashimoto i nie wiem czy to lepsze od tej 2giej czy gorsze :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry