reklama

Czerwiec 2011

reklama
DZIEŃ Dobry

Ale Wy ranne ptaszki jesteście. Ja jeszcze w łóżku. Zimno tak, że się wstawać nie chce.
Agata...500g na dwa tygodnie...Szok. Julia przez miesiąc przybiera ok 400g

I więcej na razie nie popiszę, bo Julia stęka w łożeczku.

Dzięki dziewczyny za życzenia :-) Biszkopt sie studzi, tak samo budynie na kremy. Ediś drzemie, a ja zaraz będę przygotowywała gulasz na obiadek - Kudłaty go uwielbia :-D

Izunia, spoko, ja też nie jestem do końca na bieżąco ;-)

Mamusiaczerwcowa - w takim razie wszystkiego najlepszego dla Twojego Mężą :-) Ja mojemu kupiłam książkę "Gra o Tron", na podstawie której nakręcono uwielbiany przez nas serial :-) Do tego własnoręcznie zrobiłam mu kartkę - taką laurkę ;-) Lubimy takie pierdółki, w które wkłada się serce, a nie pieniądze :-)

Agatek, a dlaczego piękna? Bo 02.02.? :-)

reklama
długo oczekiwana wizyta u dermatologa poszła się paść. Otworzyłam auto, wrzuciłam torbę ze wszystkim do środka, zamknęłam drzwi i obeszłam auto żeby przypiąć Marysię do fotelika i słyszę magiczne "klik", auto się zamknęło. W środku torba, kluczyki do samochodu, telefon, klucze od domu, koc Marysi żeby nie zmarzła przy przejściu do auta... zostałyśmy więc przy -18C bez telefonu i kluczy do domu, Marcin w pracy na drugim końcu miasta. K@&%#! Musiałam zaczepiać przechodniów żeby dali mi zadzwonić ze swojego telefonu, na szczęście z dzieckiem na rękach jest to znacznie łatwejsze do osiągnięcia. Zadzwoniłam do męża a potem wbiłam się na siłę do sąsiadki z dzieckiem zawiązując tym samym miłą znajomość :) Już jesteśmy umówione na kolejne spotkanie hehe:) Udało mi się wyżebrać wizytę u dermatologa za dwa tygodnie.
edit: sąsiadka uświadomiła mi, że miałam sporo szczęścsia, że w środku nie zamknęłam Marysi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry