reklama

Czerwiec 2011

reklama
to jest w ogóle taki wątek?? cóż, po prostu tam nie wchodźcie, nie czytajcie i tyle- wszędzie, na każdym kroku wypisują głupoty aż głowa boli... Ja tam nigdzie nie wchodzę i komentarzy nie czytam- wolę z Wami o takich rzeczach pogadać, bo wiem, ze tu nie ma chamstwa i prostactwa... Jesteście moją grupą wsparcia;-)

Jestem w szoku i w swojej naiwnosci jeszcze mysle, ze to było inaczej.
Przeciez ona mogła zyc po tym uderzeniu w głowe . . . tylko stracic przytomnosc.
I to upozorowanie porwania, połozyła sie i czekala az ktos ja znajdzie?

Wszysty jej szukali, wywieszali ogłoszenia, wyznaczali nagrody, a ona . . .

Az mi niedobrze chyba dzisiaj nic nie zjem . . .

Hej Dziewczynki. Wieki całe mnie tu nie było. Tzn. byłam,ale tylko podglądałam :) Nie wiem czy ktoś nas tu jeszcze pamięta. W każdym razie mały Tomaszek ma się dobrze, jest cudowny i wiecznie uśmiechnięty. Pozdrawiamy wszystkie kumpele i kumpli z czasów brzuchatych :)

Zmieniając temat...
Byłam z Mają w poradni na ważeniu, bo dzisiaj kończymy 8 miesięcy :) Uwierzycie, że Maja waży już 8150g :)?
Kiedy miała 7 mcy ważyła 6930g, pół roku 6740g... Jestem pełna podziwu, że dzięki mm przybrała tak dużo przez miesiąc :)

Witam!
Nie potrafie i nie chce sie wypowiadac na temat tego malenstwa. Rece mi sie trzesly jak czytalam ta wiadomosc i dopoki sie wszystko nie wyjasni nie bede nic czytac ani ogladac na ten temat.

Mrsmoon nie otwiera mi sie ten zalacznik :-( Wytlumacz jak to zrobic, to bede ci baaaaaaaardzo wdzieczna!

wlasnie wrocilam z dziecmi od lekarza, i wszytsko ok, powinno za pare dni minac ufff
za to ja jestem dzis rozbita i do tego to wczorajsze piwo na mnie zle jednak podzialalo i zle sie czuje:no:

reklama
Ja znowu gorzej się czuję, ehh... Mam nadzieję, że uda się Michałowi umówić mnie dzisiaj do tego rehabilitanta...
Miesio zjadł zupkę i teraz się bawi, zaraz go położę spać i za obiad się wezmę:-)

mrsmoon, oj przyjedź tu i z moją pralką też zrób porządek!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry