Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ironia mi tez jest czesto smutno,warszawa to juz w ogole ma super, niby jest madziolka ale jednak troche daleko zreszta pracujemy tak ze nie mam mozlwiosci sie spotkac,:-(
Oj ja też wam zazdroszczę tych wspólnych spacerów,bo ja ciągle sama.Chociaż w tamtym tygodniu udało mi się namówić koleżankę,mieszka 3 domy dalej i ma synka prawie 3 miesiące młodszego od Bianki.To nie powiem było fajnie.A tak to to nie mam z kim chodzić na spacery,mysia jest bardzo blisko ale teraz pracuje i nigdy nie miałyśmy jeszcze okazji się spotkać i pogadać.
traschka Jak miło nawet nie spodziewałam się nikogo z moich okolic. Nie wiem czy dobrze myślę że nauczycielką jesteś? Mówiąc link masz na myśli baner czy poprostu link? Mogłabym coś zamieścić na moich stronach... www.podbitkazych.pl lub www.huculyzych.pl
stopa Gratuluję ząbka Oj jak Franio urządza mi pobudkę o 7 to cały dzień umieram z niewyspania:/ U nas norma to 8.30 ...wg czasu zimowego
Mieszkam w małej miejscowości dokładnie 10 km od Żywca w stronę Kęt
Za to w Bielsku do niedawna pracowałam, nadal studiuję, no i w szpitalu wojewódzkim rodziłam Frania