reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia mi tez jest czesto smutno,warszawa to juz w ogole ma super, niby jest madziolka ale jednak troche daleko zreszta pracujemy tak ze nie mam mozlwiosci sie spotkac,:-(

Oj ja też wam zazdroszczę tych wspólnych spacerów,bo ja ciągle sama.Chociaż w tamtym tygodniu udało mi się namówić koleżankę,mieszka 3 domy dalej i ma synka prawie 3 miesiące młodszego od Bianki.To nie powiem było fajnie.A tak to to nie mam z kim chodzić na spacery,mysia jest bardzo blisko ale teraz pracuje i nigdy nie miałyśmy jeszcze okazji się spotkać i pogadać.

ja-zolza Koleżanka ma synka też z czerwca i on jak sie ostatnio widzieliśmy miał już 9 ząbków. No cóż...dalej czekamy na kolejne ząbki:)

jestem przekonana że miło będę spędzać z Wami czas:)

Ostatnia edycja:
stopa Gratuluję ząbka:) Oj jak Franio urządza mi pobudkę o 7 to cały dzień umieram z niewyspania:/ U nas norma to 8.30 ...wg czasu zimowego;)
Mieszkam w małej miejscowości dokładnie 10 km od Żywca w stronę Kęt:)
Za to w Bielsku do niedawna pracowałam, nadal studiuję, no i w szpitalu wojewódzkim rodziłam Frania:)

Ostatnia edycja:
Tesiak - u nas tylko dwa zębole :)

koncze prace na dziś powoli i ide przed tv poki mlody sie nie obudzi...

taki dzisiaj u nas wygwizdów ze zastanawiam sie czy isc na spacer :confused: starsznie zimno i wiatr wieje.

reklama
Do góry