reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej, my już w domu. Z nowości - Maja coraz bardziej marudzi przy mm, kaszy i wszystkim co na mm...Już nie wiem co robić:-(A druga nowość - M dostała buty od teściowej, rozmiar 18, różowe, na obcasie(!) centymetrowym ze sztucznego skaju, podeszwa sztywna, zapiętka twardego brak. Dalej mam pisać?:-D:-D:-D:-D
edit: jeszcze jeden szczegół, którego nie da się nie zauważyć - srebrny pasek idący poziomo w poprzek obcasa!!!!

reklama
Przepraszam że tak każdemu odpisuje w osobnym poście...widzę że tutaj jest inny zwyczaj. Ale jak z resztą jest napisane nad moim avatarkiem, jestem poczatkująca. Wszystkiego się nauczę, obiecuję:)

my już po krótkim spacerku ze stopą, miło było:) Tylko Marysia wyjątkowo marudziła, myślałam że głodna i wróciłam z nią do domu a ona zasnęła w 5 minut :szok: a przecież spała przed spacerem ponad półtorej godziny...

tesiak o jak miło:) tak, jestem nauczycielką, tutaj jest moja stronka NUTKOWO. CO do baneru czy linka to zależy od strony, bo u mnie na stronie jest po prostu podstrona z polecanymi linkami. Jeśli jesteś chętna na wymianę to ja również chętnie wrzucę wasze strony do moich polecanych:)

dubeltówka nawet sobie nie potrafię wyobrazić przez co przechodzicie:( Strasznie to smutne, ściskam... :*

mrsmoon :-D padłam!!! Zrób zdjęcie tych butów błagam!

Hej, my już w domu. Z nowości - Maja coraz bardziej marudzi przy mm, kaszy i wszystkim co na mm...Już nie wiem co robić:-(A druga nowość - M dostała buty od teściowej, rozmiar 18, różowe, na obcasie(!) centymetrowym ze sztucznego skaju, podeszwa sztywna, zapiętka twardego brak. Dalej mam pisać?:-D:-D:-D:-D
edit: jeszcze jeden szczegół, którego nie da się nie zauważyć - srebrny pasek idący poziomo w poprzek obcasa!!!!

A dużo w ciagu dnia jej podajesz "dań" na mm?
Na pewno buciki są prześliczne;)

my już po krótkim spacerku ze stopą, miło było:) Tylko Marysia wyjątkowo marudziła, myślałam że głodna i wróciłam z nią do domu a ona zasnęła w 5 minut
:szok: a przecież spała przed spacerem ponad półtorej godziny...

tesiak o jak miło:) tak, jestem nauczycielką, tutaj jest moja stronka NUTKOWO. CO do baneru czy linka to zależy od strony, bo u mnie na stronie jest po prostu podstrona z polecanymi linkami. Jeśli jesteś chętna na wymianę to ja również chętnie wrzucę wasze strony do moich polecanych:)

dubeltówka nawet sobie nie potrafię wyobrazić przez co przechodzicie:( Strasznie to smutne, ściskam... :*

mrsmoon :-D padłam!!! Zrób zdjęcie tych butów błagam!

Spoko, pogadam z mężem. Wieczorkiem spróbuje nad tym popracować:)

reklama
Do góry