Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zapłacę za przesyłkę;-) A tak serio A powiedział teściowej, co jest z nimi nie tak i powiedziała, żeby przywieźć te buty to ona komu innemu da. I całe szczęście!!!Zrobie fotę jak dziecko ze mnie zejdzie...tesiak jesteś wielka!!! Bardzo mi się podoba, zajmę się twoim banerem wieczorkiem, teraz już nie zdążę. Nie jestem jeszcze aż tak biegła żeby zrobić to ekspresowo![]()
Pod swoim postem na szaroniebieskim pasku masz opcję edytuj. Teoretycznie jeśli coś sobie przypomnisz, co chcesz jeszcze dopisać po klikasz na edycję i dopisujesz. W praktyce prawie nikt tego nie robi, nie stresuj się![]()
hehe, ironia chcesz dal Benia?zapłacę za przesyłkę;-) A tak serio A powiedział teściowej, co jest z nimi nie tak i powiedziała, żeby przywieźć te buty to ona komu innemu da. I całe szczęście!!!Zrobie fotę jak dziecko ze mnie zejdzie...
tesiak rano z trudem 130-150ml kaszy ryzowej/owsianej na mm, wieczorem na spiocha 150ml mm leciutko zageszczonego kaszka, po południu czasem udaje mi się wcisnac jej 120ml mm(rzadko). Chętnie je jogurty, ale najprawdopodobniej one ją uczuliły
co ze mnie za marna synowa...