reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

mamusia ogromiaste gratulacje! super!:-)
kati witajcie wśród zębolków;-)
my dziś znowu do 20 na dworze, potem kaszka, kąpiel, 15min usypiania przez M i mała spała:-)
co do zabawek to u nas ostatnio robi furorę jajko niespodzianka, ale takie większe, Emilka z 15min z nim walczy, próbuje połączyć dwie połówki, szał ciał;-)

reklama
ja tylko wpadam poiedziec, ze aczynam tygodniowy urlop razem z mezem !!!huraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
wkleilam zdjecia z chrzcin na odpwoiednim watku
milych snow

Hej, u nas pięknie, nocka średnia - pobudki o północy, 1 i 2 - na smoka i o 6 na jedzenie. Maja pospała do 7.30 ale mi pozwoliła do 8:-) Właśnie jem jajecznicę bez chleba ale czuję, że na sb nie wytrzymam, kromeczki ciemnego na miodzie strasznie mi brakuje, poza tym jutro mamy gości i piekę dziś babkę....za tydzień urodziny moje i siostry. Chyba po urodzinach dopiero zacznę tak na serio.
kati nam zlot w kwestii zębowej nie pomógł...chyba tylko Maja bezzębna, nie wiem jak u Michaliny larvuni. Mój A też w pracy ale planowo, bo wt-sb pracuje w tym tyg. Tyle że w pn też był w pracy bo ma projekt i dużo roboty...I już zapowiedział, że nie będzie dnia wolnego odbierał tylko kasę za nadgodziny...
marta superrrr! odpoczywaj, a K niech zajmuje się dzieciakami!!!
Aestima 39,7???:szok:Chyba bym padła ze stresu...łatwo się zbija? Dziwne, że temperatura i to taka wysoka występuje przy inf wirusowej...a może zęby? albo trzydniówka jednak?
mamusia u Tymka też gorączka?! co się dzieje z tymi dzieciakami...

hej dziewczyny
niech wasze robaczki zdrowieja!!!!!!!!!!!!!
mi zajelo tydzien czasu takie przestawienie mysli, zeby przestac sie obzerac. dzis juz tak nie czuje glodu....
ide korzystac z pieknej pogody:)

jajecznicę poprawiłam delicjami:-D:-D:-Dtaką mam silną wolę, że szkoda gadać...

:-D:rofl2::-D

Dzień dobry!

Chorowitkom współczuję i zdrówka życzę :*

Się wkurzyłam wczoraj, bo nie dali K. urlopu na 4.maja
:wściekła/y: Mieliśmy 3. jechać do mojej rodzinki na Warmię. Najpierw wyszło, że w niedzielę 6. K. musi być w szkole - egzaminy. No to stwierdziliśmy, że po prostu przyjedzie sobie na egzamin i wróci do nas... A teraz dupa :-( Plan jest taki, że pojedziemy 3., K. wróci do W-wy, pójdzie do pracy. 5.posiedzi w domu, 6. na wieczór [!] idzie do szkoły i wróci do nas dopiero po szkole. Cholerka, możecie się ze mnie śmiać, ale ja już za nim tęsknię... :sorry2: Nie wyobrażam sobie tylu dni bez niego... :no: Głupia praca!!! :wściekła/y:

reklama
mrsmoon, nie strasz! Jak nie wirus to co?? na zęby mi to jakoś nie wygląda. A w nocy- prawie umarłam ze stresu!! Po godzinie dopiero "ostygł", cały czas okłady robiliśmy.. Teraz też gorący- dałam nurofen...
co do diety- M. powiedział, że jak jestem chora, to zły pomysł zaczynać, więc... idę wrąbać michałki na pocieszenie!!
a z pracą facetów, hmm, MIchał od rana na kompie a Mieszko jak na złość tylko tatę teraz uznaje... i wisi mu przy nodze, odciągnąć się nie da:eek::confused:

Do góry