reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
wzieło mnie na wspominki (tak wspominalam ze jestem sentymentalna!) i oto moj pierwszy post na tym forum :

Shalimar trzymaj się dzielnie kochana !

ja właśnie trafiłam na to forum, bo to o czym pisałam w ogóle nie spotkało się z aprobatą na innym forum...głupie torby po prostu stwierdziły, że będę beznadziejną matką i powinnam usunąć dziecko...coś okropnego skąd w ludziach tyle zawiści i braku zrozumienia? :( ja jestem w 9 tygodniu i w ogóle nikt mnie nie rozumie, co czuję...czuję się źle...grubo...i mam ochotę żeby to się już skończyło :(

Boziu dziewczyny jaka jestem rozdrażniona, wkur... Jak ja nie lubie siebie takiej wrrrry
marta dzięki, ale Trasia wymiata w streszczeniach (!) i niech tak zostanie:-) jak Twój humorek?
trasia jestes wielka i nie o ciaze chodzi hihi :-D:-D
nic dodać, nic ująć:tak:
Trasiu myślę, że przemęczenie, ostatnio źle sypiam i mało, do tego pogoda, ciężko w pracy, no i te moje migreny, i tak wszystko się chyba złożyło...:-(
Aestima udanego weekendu:-)
Doris jak ja Ci zazdroszczę! i jeszcze Asinka do Was zawita - super, buziaki dla Was i Waszych szkrabów:-)
ironia to na jakim ty forum byłaś???
natchnęłaś mnie, to mój pierwszy post:
cześć ;)
temat mojego wpisu powinien być następujący: "Przygarnąć kropka" :biggrin2: bo Wy Czerwcowe Mamuśki tak dłuuugo już piszecie a ja dopiero teraz chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że mi się to uda :biggrin2:
po tym krótkim wstępie czas się przedstawić:
mam na imię Marta,
mam 29 lat, staż małżeński: 2 lata
nasza Emilka urodziła się 15 czerwca ze skromną wagą 3890g i wzrostem 54 cm :biggrin2:
jestem szczęśliwa, spełniona i zakochana:biggrin2:

ALE JESTEM WSCIKLA, nie udalo mi sie juz usnac. po prostu idealny dzien na wesele, nie wiem moze uda mi sie przespac w dzien i na slub najwyzej nie pojdziemy, niech ten gnoj pojdzie na swoja pierwsza dyskoteke to zanim usnie ja go obudze i przygotuje mu caly dzien roboty:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Czesć

Marta tulam :*:*:*
u nas tez był ryk w nocy, jeszcze nie zdążyłam się położyć a Maja sie obudziła i kilka godzin płaczu... ale juz znamy powód histerii - idzie lewa dolna czwórka i jak zobaczyłam dziś rano dziąsło Majki to aż się przeraziłam bo jest tak napuchnięte że grubsze niż mój kciuk to sobie wyobraźcie...

Idę po kawe bo zasypiam a Maja się włąśnie skupia na kupie i już czuc.... feeee...

jej co sie dzieje...
moja też dawała czadu ale nad ranem...
obudziła się po 3,30 w nocy!!!! i stwierdziłą że się już wyspała!!!!! Wziełam ja do siebie to łazila po nas, klepala nas po twarzy, do oczu palce wkładałą... troche na 15 min przysneła i od nowa....
o 6 stwierdziłam że nie ma sensu... i wstałam a ta zaczełą sie na sen pokłądać.... no ale co cycka wołała oczy tarła ale jej nie dałąm. Kryzys jej minoł i teraz łazi po mieszkaniu zakładając wszystko na głowę... a ja idę druga kawe sobie strzelić...
tez oczy na zapałki dziś chyba wstawie.

hej dziewczyny
ale beznadziejna pogoda. Leje jak z cebra. Od 6rano. Asinka odwolala przyjzad. :-(
moze jutro sie popprawi.
piszecie o spaniu maluchow...ja odkad jestem nad jeziorem to sie wysypiam. Julia spi codziennie prawie od 21 do 9 rano. Co prawda o godz. 3 pije wode a o 6 rano je 180MM z kasza ale potem spi dalej. Prawdopodobnie dlatego, ze w ppokoju jest ciemno, bo ja zamykam okiennice na noc.

takze jest super. Byle jeszcze tylko pogoda sie poprawila.
Madziolka.....czworki Majce wychodza? Julia jak na razie ma tylko jedynki i dwojki. Razem osiem zabkow.
pisze z telefonu wiec przepraszam za literowki.
buziaki dla wszystkich

reklama
wzieło mnie na wspominki (tak wspominalam ze jestem sentymentalna!) i oto moj pierwszy post na tym forum :

Shalimar trzymaj się dzielnie kochana !

ja właśnie trafiłam na to forum, bo to o czym pisałam w ogóle nie spotkało się z aprobatą na innym forum...głupie torby po prostu stwierdziły, że będę beznadziejną matką i powinnam usunąć dziecko...coś okropnego skąd w ludziach tyle zawiści i braku zrozumienia? :( ja jestem w 9 tygodniu i w ogóle nikt mnie nie rozumie, co czuję...czuję się źle...grubo...i mam ochotę żeby to się już skończyło :(

współczuję kiepskiego doswiadczenia na innym forum
Madzioolka, larvunia, marta24 przytulam, oby kolejne noce były spokojniejsze, Bogu dzięki że u nas narazie spokój i noce całe pięknie przespane (wiecej nie pisze o spaniu Matiego zeby nie zapeszyć bo uwielbiam przespac całą noc bez pobudek)
Madzioolka nic dziwnego że mała niespokojna jak zębolki jej wychodzą, u nas już są górne 4, w sumie nie zauwazyłam jak wychodziły, tylko dopiero jak już wyszły
martadelka czym taka rozdrażniona jesteś?

Do góry