mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Aestima udanego wyjazdu nad morze
Doris przyjemnego dalszego wypoczywania, pozdr dla Asinki
Doris przyjemnego dalszego wypoczywania, pozdr dla Asinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic dodać, nic ująćtrasia jestes wielka i nie o ciaze chodzi hihi![]()
cześć
temat mojego wpisu powinien być następujący: "Przygarnąć kropka"bo Wy Czerwcowe Mamuśki tak dłuuugo już piszecie a ja dopiero teraz chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że mi się to uda
po tym krótkim wstępie czas się przedstawić:
mam na imię Marta,
mam 29 lat, staż małżeński: 2 lata
nasza Emilka urodziła się 15 czerwca ze skromną wagą 3890g i wzrostem 54 cm
jestem szczęśliwa, spełniona i zakochana![]()
współczuję kiepskiego doswiadczenia na innym forumwzieło mnie na wspominki (tak wspominalam ze jestem sentymentalna!) i oto moj pierwszy post na tym forum :
Shalimar trzymaj się dzielnie kochana !
ja właśnie trafiłam na to forum, bo to o czym pisałam w ogóle nie spotkało się z aprobatą na innym forum...głupie torby po prostu stwierdziły, że będę beznadziejną matką i powinnam usunąć dziecko...coś okropnego skąd w ludziach tyle zawiści i braku zrozumienia?ja jestem w 9 tygodniu i w ogóle nikt mnie nie rozumie, co czuję...czuję się źle...grubo...i mam ochotę żeby to się już skończyło