reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
Mateusz już od kilku dni przesypia do rana, dziś spał do 5.40 potem kaszka i spanko dalej :-)
Mój M. od dziś ma już urlop a potem już do nowej pracy :-) tylko, że 10-tego miał dostać wypłatę za lipiec, dostawał ją w ratach od 17-nastego a dziś jest 29 - ty a jeszcze szef mu wisi 1000 zł!!! :wściekła/y::angry: gnój jeden ciekawe kiedy mu za sierpień wypłaci bo za te kilka dni urlopu we wrześniu to już na pewno nie dostanie :wściekła/y:

to sobie ponarzekałam...

ironia, Aestima, mrsmoon, zołza przyzwyczaicie się ale faktycznie dla matki to na początku trudniejsze niż dla dziecka. Także tulam Was. Pamiętam jak ja przychodziłam z pracy to Mateusza nie chciałam oddawać nikomu. Teraz jest inaczej czasem się ze mną przywita buzi mi da i leci dalej - od tygodnia tak ma - minęła mu "akcja mama" :-)
Zołzik hej :-) fajnie że wróciliście i że urlop udany :-)
Aestima ja pierdziu !!! ale teściowa! głupota totalna, moja nie jest idealna ale jak ma katar to się nie zbliża do nas wszystkich a co dopiero do Mateusza!
A z tym mieszkaniem faktycznie głupota totalna, za taką kase...
Madzioolka kolejna teściowa - "zarąbista"
mamo Matiego a moze MAteuszek przechodzi też ten skok rozwojowy co nasze dzieciaczki ostatnio, Mój Mati się budził tak ok 1,5 - 2 tyg i teraz znów ok, także trzymam kciuki żeby i u Was tak było.
Ironia jak Benio, mam nadzieję, ze lepiej już?
Forever dzięki za info o Leosiu, ale super, ze już jutro do domku :-)

kati moze to i skok rozwojowy, dzis w nocy znowu pobudki o pólnocy, potem o 1 w nocy i juz myslałam ze tak co godzine bedzie sie budził ale na szczescie obudził sie dopiero po 5 no i wziełam go do siebie i spał do 7... ale najgorsze ze ja sie juz tak przyzwycziałam ze Mati spi cała noc i teraz ciezko mi sie przestawic do nocnego wstawania
jeszcze dzis w nocy cos mi lewa łopatka zaczeła bolec, teraz mniej ale pobolewa co jakis czas, moze źle spałam jakos...

wszystkim mamom które wracaja do pracy wcale sie nie dziwie ze to przezywaja, dziecku chyba łatwiej sie przyzwycziac do nowego i nowej osoby która z nim jest a taka mama która cały czas z nim przebywa a potem nagle musi wychodzic do pracy napewno źle znosi rozłąke
a które mamy nie wracaja do pracy i nadal są na wychowawczym?

fajnie ze Leo juz do domku wychodzi, zawsze to inne otoczenie

ironia Benio juz dziś ok?

heja ja tylko przelotem :)

u nas już ok..wlasnie kompletujemy wyprawkę do żłoba ah :)

przeżywam strasznie i smutno mi :( Beni bedzie mial juz swoje zajecia przez dzien...i beda nam zostawac tylko popoludnia razem lub z niania w zaleznosci od ilosci mojej pracy...

boshe moje dziecko wkracza w swoją pierwszą mini- dorosłośc !! :no::szok: kiedy to zleciało :-:)-(

melduję, że jestem i żyję. Podczytuję was głównie w telefonie, z którego nienawidze pisać... poza tym totalny brak weny, sporo pracy przed zbliżającym się rozpoczęciem roku. Ja czuje się kiepsko, straszliwie boli mnie biodro, rzygam. To tyle.

hej,
ja się nie mogę wyrobić z robotą, dopiero w połowie przyszłego tygodnia zrobi sie luźniej ;/ dziś po południu jeszcze mam gina i kontrolę tej mojej torbieli (a swoją drogą miałam wybrać opakowanie tabsów do końca a zapomniałam wziąć ich na urlop więc po neicałych dwóch tyg od poprzedniego okresu na mazurach dostałam kolejny :p), ciekawe co mi powie...

Kati ja siedzę i się snuję po necie :p chce mi się spać ale nie chce mi się kłaść :) zaraz włączymy pewnie jakiś film i zasnę migiem :)

Byłam u gina i mówi że moja torbiel niegroźna ale mam zrobić markery nowotworowe CA 125 z krwi... niby ma być ok ale trochę groźnie to brzmi...

Witajcie

Wróciłam do domu wreszcie po dwumiesięcznych wojażach jeziorowo-nadmorskich.....
Dziwnie się czuję jeszcze ale w domu, to w domu :-).

reklama
witam z rana
Madzioolka dobrze, ze wszystko ok a pewnie chce mieć pewność na 101 % że nic tam nie ma. Nie przejmuj sie zbytnio, teraz lekarze są tak ostrożni, że wszystko chcą wiedzieć. Trzymam kciuki żeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&&
Doris ale się wywakacjowałaś :-) a kiedy Ty wracasz do pracy?

p.s. dzisiaj zaspałam i obudziłam się 6.52 (drugi raz w życiu) w pracy byłam 7.14 a zaczynam 7.15 :-D jechałam normalnie :-) no i mam 14 km

Do góry