hej
Mateusz już od kilku dni przesypia do rana, dziś spał do 5.40 potem kaszka i spanko dalej :-)
Mój M. od dziś ma już urlop a potem już do nowej pracy :-) tylko, że 10-tego miał dostać wypłatę za lipiec, dostawał ją w ratach od 17-nastego a dziś jest 29 - ty a jeszcze szef mu wisi 1000 zł!!!

gnój jeden ciekawe kiedy mu za sierpień wypłaci bo za te kilka dni urlopu we wrześniu to już na pewno nie dostanie
to sobie ponarzekałam...
ironia, Aestima, mrsmoon, zołza przyzwyczaicie się ale faktycznie dla matki to na początku trudniejsze niż dla dziecka. Także tulam Was. Pamiętam jak ja przychodziłam z pracy to Mateusza nie chciałam oddawać nikomu. Teraz jest inaczej czasem się ze mną przywita buzi mi da i leci dalej - od tygodnia tak ma - minęła mu "akcja mama" :-)
Zołzik hej :-) fajnie że wróciliście i że urlop udany :-)
Aestima ja pierdziu !!! ale teściowa! głupota totalna, moja nie jest idealna ale jak ma katar to się nie zbliża do nas wszystkich a co dopiero do Mateusza!
A z tym mieszkaniem faktycznie głupota totalna, za taką kase...
Madzioolka kolejna teściowa - "zarąbista"
mamo Matiego a moze MAteuszek przechodzi też ten skok rozwojowy co nasze dzieciaczki ostatnio, Mój Mati się budził tak ok 1,5 - 2 tyg i teraz znów ok, także trzymam kciuki żeby i u Was tak było.
Ironia jak Benio, mam nadzieję, ze lepiej już?
Forever dzięki za info o Leosiu, ale super, ze już jutro do domku :-)