reklama

Czerwiec 2011

To my pospali... Jak robiłam obiad, to już zasypiałam. Jeszcze wszystko tak na szybko robione, że same k**wy leciały :-p
Andariel ja na jutro i pojutrze będę miała grochówkę. Już mi się tak zachciało, tak jak ostatnio fasolki po bretońsku :-p
Moon dobrze, że Wasza sytuacja się tak rozwiązała i kochaną masz mamę, a Ty przynajmniej będziesz spała i pracowała spokojnie. Usg i wizytę będę miała jutro na 11.30, a takie dokładniejsze usg w 20 tyg, czyli końcem października. I mam nadzieję, że usłyszę, że to córka... :-)
Trasia jak tam po wizycie?? To można Was jutro odwiedzić, tak koło 12?? Byłabym sama...

reklama
ja tak na szybko między lekarzem a pracą.

no więc chyba będzie CHŁOPAK:-) lekarz stwierdził, że nie daje mi pewności ale ja się upierałam żeby powiedział co widzi. Powiedział więc tylko jak mu się wydaje, zmiana może nastąpić:) mam skierowanie na usg 4D za darmo!!! Powiedział, że mnie lubi i żebym nie musiała wydawać dodatkowo to mnie sam wysle do kolegi do Katowic, ja tam jeżdżę na próby więc bedzie jak znalazł. W sumie nie zależało mi specjalnie na 4D ale skoro mam mieć za darmo to skorzystam:)

Aestima sprzedasz mi ubranka po Miesiu???:-D

mrsmoon u nas przy trzydniówce gorączka prawie w ogóle nie spadała. Podawałam na zmianę nurofen i panadol, ale jak spadała to z 39 na 38 może... słyszałam, że najlepiej zbijają gorączkę wilgotne skarpetki i na to drugie suche, ale ja nie próbowałam...

andariel dubeltówka dobrze pisze, takie kupki są często przy zębach. A to, że nie strawione kawałki to normalka, u nas w całości widać głównie kukurydzę:)

Ironia a kiedy zdjęcia mieszkanka dostaniemy??

Asinka no pewnie, zapraszam! jak sama to jak najbardziej, bo bałabym się, że Tymek złapie wirusa od Marysi, ona jeszcze nie całkiem zdrowa.

dzizas jak mi się nie chce do pracy jechać...

Trasia gratulację i super, że dostałaś darmowe skierowanie na badanie. Ciekawe czy ja się dowiem jutro co u mnie się zagnieździło :-)
Mam takiego nerwa na Tymka, że zaraz eksploduje :wściekła/y: Tak mnie przed chwilą uderzył w brzuch, że umieram!! No, nie oduczę Go tego oklepywania!! Idę z Nim na spacer, bo zwariuję z Nim w domu. Papa, do wieczora!!

a my bylismy juz na spacerze i na placu zabaw, ale mielismy mała wpadke - wsadzałam Matiego na zjezdzalnie i cos mi zaleciało niemiłym zapaszkiem ja zagladam do pieluchy a tam kupsko :szok: duze i rzadkie ocywiscie jak zawsze miałam w wózku chusteczki i pampersa tak tym razem nie wiem jakim cudem pampersa nie było, no szok, chyba skrzaty go wyjęła na złość mi - powrót do domu był mega szybką przechadzka, Mati od razu przebrany i juz w wózku zapakowąłam 2 pampersy

traschka to fajnie ze chłopak jednak równowage płci bedziesz miała w domu, no i super z tym usg 4D

asinka ja czuje ze bedzie dziewczynka :-)

drzwi mam za długie :szok::szok: czekam poki co na stolarzy ale cos ich cholera nie widac :wściekła/y::wściekła/y: nienaaaawiiidzeee "majstrów" :no::no::wściekła/y:

beni na spacerku z tatą a ja czekam eh ..na dodatek obtarłam stope i tak mnie boli ze szok :(

ironia mi sie majstry kojarza z faja, kielbasa i wodka:-D
trasia ale super wiesci:) gratulacje;)

bylam z dominika znowu na tancach, ale wiecie co kobieta prowadzaca jest okropna:no: zachowuje sie tak jakby miala napisane na ryju: matko znowu te bachory tu przyszly i jest taka zimna, ze szok....ja moje dziaicki w przedszkolu zawsze wyprzytulam:) ale dominice na razie sie podoba wiec niech chodzi

ironia ja też nienawidzę majstrów...
asinka myślisz, że tak wcześnie się dowiesz? &&&&& za wizytę
trasia gratulacje!!! fajnego masz lekarza:tak: rozmawiałam z żoną mojego dziadka - pediatrą i kazała mi jeszcze jutro mocz zbadać, bo często inf. ukł. moczowego przebiegają tylko z gorączką a są niebezpieczne. Więc jutro akcja łapanie siuśków
mamoM no nieźle z tą kupą. Ja jakoś mam opór przed przebieraniem Mai w miejscach publicznych, robię to w zal. od syt. albo w aucie albo w toalecie sklepowej albo wracam z placu zabaw do domu. Opór nie wiąże się z tym, że to nietaktowne, raczej z bandą zboczeńców, których teraz pełno
ironia i co? Nie możesz zamknąć tych drzwi? Masz stare jeszcze?
marta widzisz, każdy jest inny, babka może nie ma podejścia, ale jeżeli Dominice to nie przeszkadza, to niech chodzi, co tam;-)Ja bym chciała, żeby Maję mi ktoś wyprzytulał:tak:Super nauczyciel z Ciebie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry