asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To my pospali... Jak robiłam obiad, to już zasypiałam. Jeszcze wszystko tak na szybko robione, że same k**wy leciały 
Andariel ja na jutro i pojutrze będę miała grochówkę. Już mi się tak zachciało, tak jak ostatnio fasolki po bretońsku
Moon dobrze, że Wasza sytuacja się tak rozwiązała i kochaną masz mamę, a Ty przynajmniej będziesz spała i pracowała spokojnie. Usg i wizytę będę miała jutro na 11.30, a takie dokładniejsze usg w 20 tyg, czyli końcem października. I mam nadzieję, że usłyszę, że to córka... :-)
Trasia jak tam po wizycie?? To można Was jutro odwiedzić, tak koło 12?? Byłabym sama...

Andariel ja na jutro i pojutrze będę miała grochówkę. Już mi się tak zachciało, tak jak ostatnio fasolki po bretońsku

Moon dobrze, że Wasza sytuacja się tak rozwiązała i kochaną masz mamę, a Ty przynajmniej będziesz spała i pracowała spokojnie. Usg i wizytę będę miała jutro na 11.30, a takie dokładniejsze usg w 20 tyg, czyli końcem października. I mam nadzieję, że usłyszę, że to córka... :-)
Trasia jak tam po wizycie?? To można Was jutro odwiedzić, tak koło 12?? Byłabym sama...

Naprawdę super wieści;-)
Tak mnie przed chwilą uderzył w brzuch, że umieram!! No, nie oduczę Go tego oklepywania!! Idę z Nim na spacer, bo zwariuję z Nim w domu. Papa, do wieczora!!
duze i rzadkie ocywiscie jak zawsze miałam w wózku chusteczki i pampersa tak tym razem nie wiem jakim cudem pampersa nie było, no szok, chyba skrzaty go wyjęła na złość mi - powrót do domu był mega szybką przechadzka, Mati od razu przebrany i juz w wózku zapakowąłam 2 pampersy