reklama

Czerwiec 2011

trasiu - ale fajnie z tym darmowym usg:tak:ciekawe czy prognozy płciowe się sprawdzą!

dziewczyny, chyba macie rację z tymi zębami - ja wciąż wypatruję dwójki dolnej, bo brak, a tymczasem dziś na spacerze taka oto akcja. Spotkałam znajomą z synkiem Antkiem, który to podszedł do Leosia i pacnął go mocno w brzuch, ale nie z agresją, a raczej tak zawadiacko, na zasadzie "hej stary"; Leo tak się nie spodziewał aż tak bezpośredniego przywitania, że w ryk - a że przy tym paszcza szeroko otwarta, to znajoma do mnie: "oj, bidulek, piątka mu idzie":-)na to ja ze zdziwieniem też zajrzałam i faktycznie, już widać część przebitą nawet - dolny ząb, ale nie wiem czy 5 czy 4, a nie chcę już mu teraz zaglądać; tak więc chyba to kupsko faktycznie przez to; ale żeby obca kobita mnie na spacerze uświadamiała...

ja również nie lubię tzw. majstrów;

reklama
andariel od razu lżej się robi jak wiadomo, że to zęby a nie nic poważnego, co?:-Dja czekam z utęsknieniem na wysypkę, ale i tak siuśki jutro zaniosę. Póki co dostała koło 17 4ml nurofenu i temp. spadła dopiero teraz - czy to możliwe, że lek z takim opóźnieniem działa? Aż włoski ma mokre, ale temp. 36,8:tak: Maja też ma mocno wyczuwalne czwórki dolne, ale póki co nie wyszły jeszcze. Za to te krzywe jedynki doprowadzają mnie do nerwicy
mamoM ja może trochę przewrażliwiona, ale wolę dmuchać na zimne:tak:przygotowana ja też jestem, kiedyś ubrania na zmianę nie wzięłam i Maja miała g... do szyi na plecach...od tamtej pory sprawdzam 2x;-)

Trasai , super!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie imionka wchodzą w grę/??
A ubranka... podobają Ci się Miesiowe??:) Właśnie odkładam na all siatę, żeby było za co nowe kupić:-D ale Tobie chętnie coś ładnego podaruję:tak:

Heja laski !

ja to boska jestem normalnie :) dzwonie do kolesi ze chce 3 drzwi obrobić przyciąc itd. pytam ile... a on no nie wiem nie wiem... mowie ze w innym zakładzie mowia 10 zł od drzwi i dojazd... oni do mnie ze 60 zł ja że super ok nnie ma sprawy :)

przycieli i mówia ale my myślelismy ze tylko jedne drzwi a nie 3 do rpzerobienia za jedne bierzemy 60 zł... a ja mówie... nie mam ale mam wódke :-D:-D:-D:-D chyba weselnej nie odmówicie co? :D no to oni zdurnieli ale ok niech będzie :-D:-D:-D:-D

i gratuluja mi wszystkiego dobrego na nowym mieszkaniu i na nowej drodze...ahahahaha a ja mówie no tak tak co prawda wesele było 2 lata temu ale wodki nigdy mało :-):-D:-D:-D:-D

także mam drzwi i zapłaciłam zamiast 180 to 60 :-D;-) ale ich zrobiłam na szaro :P a mówiłam że troje drzwi mam - nie wiem czy nie usłyszeli czy co :-p

w ogóle to mam farta do takich rzeczy bo :

- kiedy koles przyszedł zrobic mi tv bo nie działało ... zrobił podziekowałam i zamknełam drzwi i po 20 minutach uświadomiłam sobie ze przeciez mu nie zapłaciłam a jemy chyba głupio było wrócić :shocked2: a ja po prostu 1 rok studiów i w zyciu za nic nie placilam bo tata zawsze placil za takie rzeczy i jakos to tak za pewnik przyjełam :-D:-D

- kupilam kabine gdzies była mała dziurka..ale zadzwonilam ze co ja mam z tą dziurka zrobic ze jej nie chce... wygadalam...i dostałam zwrot kasy za brodzik a dziurke sobie zasilikonowalam i jej nie widac

- teraz te drzwi :D

- no i same drzwi koles nam opuścił 100 zł na drzwiach bo ktos ceny na magazynie pomylił :-D:-D

Aestima ja jestem zakochana w Miesiowych ubrankach! Koniecznie proszę zatem o linki do aukcji, ale wstrzymaj się trochę, co? Chciałabym potwierdzić płeć na nastepnym usg za dwa tygodnie:))
Z imionami mamy istną makabre, bo mi nie podoba się NIC z propozycji Marcina, a jemu NIC z moich. Nie wiem jak to rozwiązać, wczesniej jakoś od początku było wiadomo że bedzie Marysia a teraz zero porozumienia. Ja bym chciała Ignasia, Mieszko też mi chodzi po głowie:-D Ostatnio spodobał mi się też Jeremi.

mrsmoon trzymam wielkie kciuki za łapanie siusków!!!

andariel ja też byłam niedawno pewna, że Marysia ma tylko jedynki i dwójki a tu nagle za jednym zerknięciem na hustawce zobaczyłam 3 czwórki;-)

mamoM ja nigdy nie przebrałabym kupy Marysi na placu zabaw z bardzo prostego względu - nie dałabym rady! Ona się tak wije i wykręca przy wycieraniu kupy że w domu jest ledwo do ogarnięcia, nie wyobrażam sobie jak miałoby to wyglądać w plenerze:confused:
no i jest jeszcze jeden kłopot, w 90% przy wymianie pieluchy z kupy idę rzygać. Na placu zabaw trochę obciach i Marysia średnio upilnowana by była, w domu po prostu stoi za mną i się ze mnie nabija, udając, że sama kaszle...

dubeltówka ja się ogromnie cieszę i zawsze chciałam tak jak ty: dziewczyna-chłopak-dziewczyna! U mnie tak było, ja najmłodsza, w środku brat i najstarsza siostra. Póki co jednak nie zamierzamy realizować trzeciego puntku progamu:)

asinka w brzuch to ja dostaję kopniaki przy każdym przewijaniu, masakra. nie wiem jak sobie z tym radzić, chyba nic nie zrobię, bo komenda "nie kop" jest mało przekonująca. Argument "nie kop, bo mamusia ma dzidziusia w brzuszku" chyba jeszcze mniej...

Ironia swojego czasu ja też szukałam stolarza i niestety nie znalazłam, Marcin przycinał blaty piłką ręczną:-D

marta najważniejsze, że Dominice się podoba. A my chyba wyjątkowo uczulone jesteśmy na takie babska, bo same stoimy z tej drugiej strony. czasem się zastanawiam, coci rodzice o mnie myślą jak biegam na zajęciach z ich dziećmi na czworaka i udaję świnki głośno chrumkając...

trasia nawiązując do ostatniego zdania - pewnie sobie myślą: skąd ona ma na to siłę? i za chwilę robi im się głupio, że oni tak nie robią...a tak na poważnie - jak dla mnie jesteś razem z Martą wymarzonym nauczycielem:tak: rozbawiłaś mnie tekstem z rzyganiem, Maja czasem udaje, że sie krztusi a jak widzi przerażenie w moich oczach to wybucha śmiechem szatan:-D Dalej nie mogę wyjść z podziwu jak możesz Marysię przewijać na leżąco:szok:tzn, że Marysia daje się tak przewijać, u nas wszystko w biegu, a z gołym dupskiem jeszcze szybciej ucieka i większą ma radochę

A ja dziś zapisałam się na aquaaerobik na cały wrzesień 2x w tyg. Byłam na 2-ch już i strasznie mi się podoba:tak:w życiu bym siebie nie podejrzewała. Muszę zgubić brzuch i boczki

reklama
mrsmoon wiesz, zwykle wychodzę do pracy z myślą "rany jak mi się nie chce", ale jak tylko zaczynają się zajęcia dostaję przypływu niesamowitej energii i wracam do domu wypoczęta! To chyba pasja, jesli samemu uwielbia się swoją pracę to ona nakręca człowieka do działania.
Co do przewijania - no właśnie nie bardzo nam to wychodzi ostatnio... Marysia się wkurza i jesli zrobię to bardzo szybko to ok, ale z kupą nie ma szans. Trochę ratuje sytuację to, jak dostanie do ręki coś wykątkowego, np krem (zakręcony:). No i my wciąż mamy przewijak na łózeczku:-D korzystamy codziennie, dla moich pleców to bardzo wygodne!
Zazdroszczę ci tego basenu straszliwie. ja tuz przed ciążą kupiłam karnet, nie byłam na niego ani razu:( U mnie znów grzybek więc basen odpada na bank.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry