andariel
mama super dwójki :]
trasiu - ale fajnie z tym darmowym usg
ciekawe czy prognozy płciowe się sprawdzą!
dziewczyny, chyba macie rację z tymi zębami - ja wciąż wypatruję dwójki dolnej, bo brak, a tymczasem dziś na spacerze taka oto akcja. Spotkałam znajomą z synkiem Antkiem, który to podszedł do Leosia i pacnął go mocno w brzuch, ale nie z agresją, a raczej tak zawadiacko, na zasadzie "hej stary"; Leo tak się nie spodziewał aż tak bezpośredniego przywitania, że w ryk - a że przy tym paszcza szeroko otwarta, to znajoma do mnie: "oj, bidulek, piątka mu idzie":-)na to ja ze zdziwieniem też zajrzałam i faktycznie, już widać część przebitą nawet - dolny ząb, ale nie wiem czy 5 czy 4, a nie chcę już mu teraz zaglądać; tak więc chyba to kupsko faktycznie przez to; ale żeby obca kobita mnie na spacerze uświadamiała...
ja również nie lubię tzw. majstrów;
ciekawe czy prognozy płciowe się sprawdzą!dziewczyny, chyba macie rację z tymi zębami - ja wciąż wypatruję dwójki dolnej, bo brak, a tymczasem dziś na spacerze taka oto akcja. Spotkałam znajomą z synkiem Antkiem, który to podszedł do Leosia i pacnął go mocno w brzuch, ale nie z agresją, a raczej tak zawadiacko, na zasadzie "hej stary"; Leo tak się nie spodziewał aż tak bezpośredniego przywitania, że w ryk - a że przy tym paszcza szeroko otwarta, to znajoma do mnie: "oj, bidulek, piątka mu idzie":-)na to ja ze zdziwieniem też zajrzałam i faktycznie, już widać część przebitą nawet - dolny ząb, ale nie wiem czy 5 czy 4, a nie chcę już mu teraz zaglądać; tak więc chyba to kupsko faktycznie przez to; ale żeby obca kobita mnie na spacerze uświadamiała...
ja również nie lubię tzw. majstrów;

a ja po prostu 1 rok studiów i w zyciu za nic nie placilam bo tata zawsze placil za takie rzeczy i jakos to tak za pewnik przyjełam 
tzn, że Marysia daje się tak przewijać, u nas wszystko w biegu, a z gołym dupskiem jeszcze szybciej ucieka i większą ma radochę