reklama

Czerwiec 2011

Kati to imię mi się kiepsko kojarzy, bo mam taką babkę na osiedlu, która całe życie woła za swoimi dziećmi pełnymi imionami, czyli Maksymilian, Elżbieta, itd. Masakra!!

Trasia a jakie się M podobają imiona??

reklama
Asinka wcale Ci sie nie dziwie, mnie kiedys bardzo podobał się Paweł, ale jak mój tato zaczął mówić, że jego kolege z pracy właśnie Pawła nazywają :Pawlik, Paulek... to mi sie odechciało:-(

Traschka - gratulacje :-D
Co do imion - to jeśli by jednak los mi spłatał figla i Młoda nie byłaby Młodą jak było w planie to myślałam o imieniu Witold. Maksymilian też mi pasuje. Jan ale to ostatnio baardzo popularne. Franio i Stasio też ale dla mnie niekoniecznie. Kiedyś mi się Artur podobał. I chyba to na tyle inwencji w tym temacie :sorry:

Bruno, Leon, Benedykt, Benio niezmiennie, Antoś, Mieszko :-D

oj padam...drzwi sa ale sie jeszcze nie domykaja i nie maja klamek ide spac i jutro dalej walczymy z tym :) ale juz jest tak cudownie, tak domowo, przytulnie ah kocham to mieszkanie :-D:-D

hej ja mam nadzieję, że dziś będzie lżej z pracą i popiszę :-) (nadzieja matką głupich)

Mrsmoon cześć super, jak to zrobiłaś że tak szybko śiuśki złapałaś

Traschka
pytałam mojego M. jakie sie mu imię podoba - on niezmiennie - Beniamin, ale mówiłby do niego pełnym imieniem albo Ben :-)

reklama
próbowałam najpierw złapać do pojemnika, ale Maja z pół godz nie chciala sikać, a stwierdziłam, że zmarznie i w końcu woreczek zamontowałam, po 10-15 min już były w nim siuśki, które przelałam do pojemnika:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry