reklama

Czerwiec 2011

kati - jadę (odp na wątku):-) no ja też coś mam do smarowania po ukąszeniu (ale nie pamiętam co, nigdy jeszcze nie używałam), ucho mocno opuchnięte? no okres jakoś szybciej dostałam, tylko że ten okres to nie najgorszy (poza humorami oczywiście:-p), a ból pleców, głowy i nadal targa mnie na wymioty...:-( no co tu okrywać: źle się czuję...

reklama
Cześć :)
Ja jak zwykle w niedoczasie...
Wczoraj u laryngologa wszystko ok - zbadane uszy, nos i gardło wszystko prawidłowe, otwarta buzia - taka budowa buziaka, ślinienie od zębów, brzydki zapach - dzieci tak mają a zwłaszcza po spaniu to normalne, mycie zębów skutecznie zwalcza smrodek i Maja bardzo to lubi :)
Doktor powiedział że Maja ma minimalnie powiększony trzeci migdał, ale po pierwsze gdyby ten migdał dawał o sobie znać to chorowałaby non-stop a Maja jest dzieckiem niechorowitym (póki co) a po drugie u takich maluchów i tak się nic z tym nie robi. Ja miałam wycinany 3-ci migdał jak miełam 4 lata a anginy i inne choroby czepiały sie mnie cały czas, miałam w domu całe pudełko kolorowych zatyczek od igieł bo ciągle miałam zastrzyki... Mamy przyjść profilaktycznie do kontroli za pół roku :)

Trasia gratuluję synka!!!! też bym chciała taki układ - córa i synek :) ale z imieniem zupełnie nie pomogę bo na męskie i z Mają w ciąży nie mielismy pomysłu, miałam byc Maja i koniec... dla następnego dziecka tez mamy tylko zeńskie imię - na 99% będzie Zosia :)

Mrsmoon dałaś mi nadzieję z siuskami :) dziś idę do apteki po woreczek bo kienicznie muszę Majce zbadać, chyba ma jakąs infekcje co często łapie się zapieluchę i trze tak jakby się chciała tam podrapać :baffled:

U nas zmiana pieluchy tylko na przewijaku na pralce w łazience, zmiana poza domem to makabra bo Maja od razu czuje wolność i się wygina nawszystkie strony żeby tylko nie zapiąć czystej pieluszki... ale z gołą pupą nie lata więc chyba nie jest z Nią jeszcze aż tak źle :-)

Madzioolka dobrze, że laryngolog nic nie znalazł:tak:A siuśki warto zbadać, bo czasem i bezobjawowo praktycznie takie inf przebiegają a są groźne. Zosia też bardzo mi się podoba. A z męskich jeszcze Aleksander, ale nie Alek, Aleks tylko Aleksander właśnie. Woreczki kup ze 3, bo czasem nie wypali z pierwszym. Staraj się go jak najbardziej "w dół" ułożyć

Hej, u nas choróbska ciąg dalszy, żeby tylko Asia nie podłapała:baffled:
martadelka często piszesz o bólu głowy, cierpisz na migreny?
kati dla mnie najlepszy sposób na ukąszenia owadów to zwykły ocet:tak:
ironia Ja nienawidze jak cos mi się niespodziewanie psuje, a mam takie szczęście, że to zazwyczaj w trakcie używania:sorry2:
Hej reszczie;-)

Boże dziewczyny dopiero chwila po 11 a tu do 15 trzeba siedzieć i pracować buuuuuuuuuuuuuuuu
ciekawe jak dzisiaj dojadę do domu autobusem (bo dzisiaj też Michał odbiera Emi, ja nie dam rady:zawstydzona/y:), wczoraj wracałam 1,5godz bo co pare przystanków musiałam wysiadać:baffled:
Madzioolka jak dobrze, że wizyta u laryngologa z wynikiem pozytywnym:tak: i że powiększony migdałek niegroźny:tak:
forever a z kim Młoda dzisiaj?
dubeltówka tak, mam zdiagnozowaną migrenę:baffled: choć czasami zastanawiam się czy aby to prawda, bo czasami ból utrzymuje się przez tydzień, parę dni spokój i znowu ból... do tego światłowstręt, ból oczu i takie tam inne dolegliwości... a tak w ogóle to fajnie, że już Jesteś na bb bo brakowało Twojego avatarka ze stópkami;-)

edit: zołzik a Ty gdzie??? jak Ediś w żłobku? pisz!!!

Ostatnia edycja:
Martadelka to współczuję, mój D. też miewa migreny ale nie tak częste, może dlatego, że jak zaczyna go ćmić to od razu łyka przeciwbólowe:baffled:
Faktycznie przydałoby się avatar na bardziej jesienny ustawić:-p

reklama
dubeltówka no ja nie łykam prochów codziennie, bo za często boli mnie głowa, żebym pozwoliło sobie jeszcze na jakieś powikładnie związane z żołądkiem, choć nie powiem: prochy w torebce zawsze mam:baffled: a Twój D próbował pić kawę z cytryną?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry