marta24
Trójkowa mama:)
hej laski
wpadam na moment proszac o magiczne kciukasy....zadzwonili do mnie w kncu w sprawie pracy i jutro ide na 10:30....to moja pierwsza tak powazna rozmowa
generalnie strasznie jestem zakrecona bo tel dzwonia w sprawie lekcji,plan ukladam a tak naprawde jestem w wielkiej kropce bo od jutrzejszego dnia wiele zalezy...
kati ocet i cebula dzialaj cuda
martadelka pij duzoooooo wody to naprawde pomaga na bole glowy i jakis relaks koniecznie bopo twoich postach widze ze masz troche stresow i wydaje mi sie to napieciowe bole glowy od stresu wlasnie, ja tak mialam
wiecie co az sie boje powiedziec Krystianowi ale chyba pierwszy raz od 8 lat pomylily mi sie dni, zle wyliczylam chyba dni plodne i chyb sie zagalopowalismy. matko jak to sie stalo???? zamarlam jak zdalam sobie z tego sprawe, ale po chwili powiedzialam sobie co ma byc to bedzie,boku sobie nie wyrwe, ale najblizszedwa tyg bede myslala
caluje mocno i zycze milego dnia
wpadam na moment proszac o magiczne kciukasy....zadzwonili do mnie w kncu w sprawie pracy i jutro ide na 10:30....to moja pierwsza tak powazna rozmowa
generalnie strasznie jestem zakrecona bo tel dzwonia w sprawie lekcji,plan ukladam a tak naprawde jestem w wielkiej kropce bo od jutrzejszego dnia wiele zalezy...kati ocet i cebula dzialaj cuda
martadelka pij duzoooooo wody to naprawde pomaga na bole glowy i jakis relaks koniecznie bopo twoich postach widze ze masz troche stresow i wydaje mi sie to napieciowe bole glowy od stresu wlasnie, ja tak mialam
wiecie co az sie boje powiedziec Krystianowi ale chyba pierwszy raz od 8 lat pomylily mi sie dni, zle wyliczylam chyba dni plodne i chyb sie zagalopowalismy. matko jak to sie stalo???? zamarlam jak zdalam sobie z tego sprawe, ale po chwili powiedzialam sobie co ma byc to bedzie,boku sobie nie wyrwe, ale najblizszedwa tyg bede myslala
caluje mocno i zycze milego dnia

łeb mi pęka...
, a następnie wsadzona do łózeczka wspięla się i prawie wypadła głową w dół, a łóżeczko na najniższym poziomie. DObrze, że akurat do niej zajrzałam, bo byłaby masakra
ale podobno skuteczna, i kolejne 'ale': nie dla mnie
stawiała na nogi w kilkanaście minut (oczywiście przetestowane na sobie choć rzadko ;-))
my jedziemy na ogumieniu bo jak brałam tabsy to nie miałam ochoty na seks i moje libido było na minusie ...