traschka a plasterek, tez niby hormony ale nie to co pigułki
stosuje któras? bo ja sie zastanawiam własnie...
ja mam nawet receptę, ale póki co nie wykupilam:/ mam podobny dylemat - na 3 bejbe - NO WAY, z kolei cos mi nie pozwala sięgnąć po chemię:/ ale ja tak juz mam od dawna - unikam wszelkich lekarstw i stawiam na naturę, tylko... no właśnie... niby wiem kiedy dni płodne a kiedy nie (aczkolwiek nie wyobrażam sobie mierzenia temperatury, zwl. jak nasze termometry takie szalone i pokazują co chcą) a dwa, że mimo to boje się, że coś źle odczytam z objawów i będzie dupa

najbardziej pasują mi metody mechaniczne (koleżanka b. zachwala zwyklą niehormonalną spiralę), ale żem nieufne stworzenie, to też bym żyla w wiecznym stresie; piguły odpadają; te plastry jeszcze w miarę, bo niby hormon, ale przynajmniej nie obciąża tak wątroby jak piguła; ma za to inne minusy (jak wszystko na tym świecie); chyba Aestima pisała, że jej mama miała po plastrach niezłe problemy; tak więc ja wciąż niezdecydowana i nawet mi sie seksu odechciewa przez paniczny lęk o ciążę
ale naskrobałyście!!!
marta - najpierw chciałam Ci życzyć powodzenia na jutrzejszej rozmowie, ale zabiłaś mnie kolejnym wpisem o złym wyliczeniu dni

wybacz więc, informacja druga przyćmiła pierwszą
ja również przewijam Lonka na leżąco, ale też jest trudno; z przewijaka dawno zrezygnowaliśmy bo było niebezpiecznie; czas nauczyć ancymonka korzystania z nocnika i tyle
ironia - no faktycznie masz jakiegoś farta co do transakcji

nieźle gości od drzwi załatwiłaś, hihi;
nie wiem jak załatwić sprawę z moim starszym dziecięciem zwanym Niną - taka z niej gaduła, że sąsiadom wszystko w uszy wkłada - gdzie idziemy, co było na śniadanie, dlaczego jeszcze nie ma taty itd. Niby jest to urocze, ale czasem przegina:/ ja aż taka rozmowna nie jestem;
trasia co do imion to nie pomogę chyba, bo akurat Witold kojarzy mi się tylko z meblami (meble Witek), Igor z wcześniakami; Jeremi w sumie całkiem ładne - lubię trochę oryginalniejsze i również nie przemawiają do mnie tradycyjne imiona typu Paweł (Pablo) czy Rafał... Adam mi się podoba, ale nie w zdrobnieniu (Leoś ma na drugie Adam

); a Feliks?
moon - ale z Was szybkie dziewczyny! sik do woreczka - no brawo, mamuśka
a ktoś coś wie co u
Setany?