Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzizas, jakie dzieci są głupie... Pamiętam jak raz zbraliśmy ze sobą pyszne wino domowe na orkiestrę, przelaliśmy do butelki po pepsi (takiej srebrnej) i podawaliśmy każdemu po kolei zeby sobie robił łyczka, a orkiestrą szkolną dyrygował nasz dyrektor, były alkoholik
mogłabym tak wiele pisać, ale zachowanie zawsze miałam wzorowe, i świadectwo z paskiem hahaMoje nauki przedmałżeńskie trwały 2 godziny i rozmawialiśmy na nich (było ok 10 par) o masturbacji, seksie przedmałżeńskim i kiedy powinno się chodzić do spowiedzi:-)
martadelka tak, dziewczynki są razem w pokoju od kiedy Asia skończyła pół roku![]()

fajnie mieć parke zazdroszcze troszke
ty jesteś obrotna to i z dzidkiem w futerale dasz rade pracować i szkolić 

jestesmy w tym razem i on też musi wiedziec co i jak działa 
jestem dobrej myśli !
U nas z zasypianiem jest tak, że Asia chodzi wcześniej o jakąś godzinę, ale zdarzalo się, że kładły się razem i żadnego problemu nie było;-)
- z gumą to wolę nie, brrr....
No i ja jakoś nie umiałabym sobie odmawiać w niektóre dni - to przecież nawet nie tle nie tuczące, ale wręcz odchudzające.;-)
- to jeszcze długo pośpi w dziecinnym.of courseNie wiem czy Któraś pamięta piosenkę Elektycznych Gitar zaczynającą się od słów "Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły...?"
zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki; chodnik zapluły, ludzi przepędziły
to o trasi pewnie było!