Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzizas, jakie dzieci są głupie... Pamiętam jak raz zbraliśmy ze sobą pyszne wino domowe na orkiestrę, przelaliśmy do butelki po pepsi (takiej srebrnej) i podawaliśmy każdemu po kolei zeby sobie robił łyczka, a orkiestrą szkolną dyrygował nasz dyrektor, były alkoholik
mogłabym tak wiele pisać, ale zachowanie zawsze miałam wzorowe, i świadectwo z paskiem hahaMoje nauki przedmałżeńskie trwały 2 godziny i rozmawialiśmy na nich (było ok 10 par) o masturbacji, seksie przedmałżeńskim i kiedy powinno się chodzić do spowiedzi:-)
martadelka tak, dziewczynki są razem w pokoju od kiedy Asia skończyła pół roku![]()

fajnie mieć parke zazdroszcze troszke
ty jesteś obrotna to i z dzidkiem w futerale dasz rade pracować i szkolić 

jestesmy w tym razem i on też musi wiedziec co i jak działa 
jestem dobrej myśli !
U nas z zasypianiem jest tak, że Asia chodzi wcześniej o jakąś godzinę, ale zdarzalo się, że kładły się razem i żadnego problemu nie było;-)
- z gumą to wolę nie, brrr....
No i ja jakoś nie umiałabym sobie odmawiać w niektóre dni - to przecież nawet nie tle nie tuczące, ale wręcz odchudzające.;-)
- to jeszcze długo pośpi w dziecinnym.of courseNie wiem czy Któraś pamięta piosenkę Elektycznych Gitar zaczynającą się od słów "Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły...?"
zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki; chodnik zapluły, ludzi przepędziły
to o trasi pewnie było!