hej dziewuszki
u mnie wczoraj masakryczny dzień - samopoczucie fizyczne do bani!!! Chyba złapałam jakiego wirusa

do tego okres, bo jakby nie okres, to bym myślała, że w ciąży jestem

choć nie wiem, czy to takie śmieszne

a na poważnie: dziś lepiej, choć ból całych pleców pozostał i standardowo ból głowy... Więc akurat te objawy nie wskazują na ciąże

mój M się wczoraj spisał i bez mrugnięcia okiem cały czas zajmował się Emilką, z drugiej strony no nie dziwota, skoro wyglądałam jak wywłoka i nie mogłam się ruszyć z łóżka (chyba że bieg do kibla

), dziwne, że dałabym radę zająć się Emilką...
Pracy mam dużo więc poodpisuję, co pamiętam:
Trasiu no to trzymam kciuki, żeby to był chłopak, mielibyście przysłowiową parkę:-) moje typy na chłopca to zawsze i wszędzie Michał (jakbyśmy mieli syna to dalibysmy mu Michał, bo to jednyne imię męskie, które centralnie kocham!:-)) i od dłuższego czasu Maksymilian (choć tu bardziej podoba mi się Maks)
asinka &&&&& za dzisiejszą wizytę, pamiętam, jak ja szłam na wizytę z takim lekkim niepokojem, no a jeszcze usg to już w ogóle gwarancja wzruszenia

no ja bym z chęcią zobaczyła Maluszka na usg...:-)
moon oby to była 3-dniówka

czyli na ile lat musielibyście zatrudnić Mamę? Bardzo odpowiedzialnie podchodzisz do sprawy a przede wszystkim fair wobec Mamy

no i niezły z Ciebie łapacz siuśków

andariel no niezły kupsztal Ci się dostał

u nas przewijanie nadal na leżąco (na szczęście), zagaduje (pytam się gdzie ma nosek, oczko i inne części ciała hihi), ale przewijaka nie mamy od październiak jaki u
kati:-)