Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jesli macie na tyle srodkow ja bym sobie oplacala złobek i posłała jak bedzie gotowa tak żeby miejsce było 

bez wyzywienia powinno wyjsc ok 190 

dziś wjeżdzaja po 17 drzwi - pewnie bez stolarza sie nie obejdzie i tyle ! myje podłogi odkurzam bo sie potykam o koty zza kanapy 
andariel mniam!
te, co dopiero co obiadowały albo należą do wrażliwszych proszę o odejście od komputerów
słuchajcie jak Leo się... posrał
poszedł sobie w kącik i słychać nagle głośny bulgot, za chwilę strzał w pampka i jego rechot
ale jak się ruszył to mu aż po nodze pociekło (śmiga w bodziaku i pampku jedynie)! to normalne??? a w tej kupie (którą oczywiście po wykąpaniu synka obejrzałam) są całe pestki słonecznika (jadł z jaglanką na śniadanie), jakieś kawałki wczorajszej gruszki... czyli że co - nie strawił? łykał w całości i tak przeleciało? no takiego kupska to ja jeszcze ani u niego, ani u Ninki nie widziałam
a może to od acidolacu baby, który mu podaję 2x dziennie z uwagi na to, że w szpitalu dostawał antybiotyk..? no ale chyba wcześniej by jakos reagował na to, a nie z takim opóźnieniem
a grochówkę bym chętnie wszamała:-) Maja kupy robi czasem też nie za ładne - dziś np. kawałki pomidora znalazłam. A z godzinę temu walnęla taką jak Leo - bulgot niesamowity, na szczęście pampek wytrzymał uderzenie
Ale za to winię czopka

Właśnie jem obiadte, co dopiero co obiadowały albo należą do wrażliwszych proszę o odejście od komputerów
słuchajcie jak Leo się... posrał
![]()
ale ja nie z tych wrażliwych

no i sciane myłam