reklama

Czerwiec 2011

reklama
mrsmoon no to oby okazał sie ze to trzydniówka, przejdzie i bedzie ok
co do spania Matiego ze mna to moze to i nieźle ze dopiero nad ranem trafia do mnie ale jednak wolałabym zeby spał do rana u siebie, jednak chyba pozostajke mi sie przestawic i juz

traschka oby kręgosłup bolał coraz mniej, a najlepiej zeby przestał bolec, dobry sposób na katar u Marysi :-)
no i trzymam &&&&&& za usg na pewno bedzie wszystko ok, no i obyś juz dzis sie dowiedziała czy bedziesz miała równowage w domu czy kobiety bedą rządzic (choć ja mam przeczucie ze bedzie dziewczynka, u Asinka tez mysle ze bedzie dziewuszka :-))

marta ja tez juz bym zmieniała w domu...
mój Mati tez ostatnio jakby sam się zabawiał, a ja zawsze moge cos w tym czasie zrobic

kati to nocka nie za wesoła, ale dobrze ze jeden uśmiech Matiego tak poprawił ci humorek

dubeltówka współczuje jesiennej aury, mnie przybija taka pogoda i nic mi sie wtdey nie chce, az sie boje myslec ze za niedługo zacznie sie prawdziwa pluchowa i ponura jesień :confused2:

larvunia udało ci sie coś znaleść z cv czy narazie nic?

andariel życze oby ta oferta pracy była rzeczywiscie dla ciebie i oby sie udało z praca &&&&&&&
co do ząbka to chyba lepiej zapytac specjalisty

asinka super ze nocka u was ok :-)

Madzioolka wspólcuje nawału pracy, ale dasz rade

martadelka oby zły nastrój szybko minął

Aestima co to za szkoła dla Mieszka?

ironia, zołza jak chłopaki dzis w żłobku?

heja przepraszam ze nie odpisuje ale taki młyn u nas ze szok...mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :zawstydzona/y:

mamaMatiego - dziękuję coraz lepiej...jesc nie chce za bardzo, owoce i chrupki wcina i duzo pije...dzis podkówka była rano ale zaczyna powoli bawić sie z dziecmi super !! :-D

zZooo jak Ediś ? :)

moon - rozumiem cie ze jesli maja była tylko z tobą to ciezko bedzie odpępowić się :( ja niby nie jestem matka polka z powołania ale kurka mnie tez serce boli i tęsknię z każda minutą za beniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jesli macie na tyle srodkow ja bym sobie oplacala złobek i posłała jak bedzie gotowa tak żeby miejsce było :tak::tak::tak: bez wyzywienia powinno wyjsc ok 190 :happy2::blink:

forever - moja mama na poczatku tez miala pomysl zebym benia do niej wozila i przyjezdzala na weekend ale w zyciu bym nie chciala :) pewnie dziecko juz dawno byłoby wychowane po maminiemu :-D:-D

ale na szczescie ulozylo nam sie jak sie ulozylo i moglismy miec nianie uff

Beni wreszcie padł matko co za mękoła :-D dziś wjeżdzaja po 17 drzwi - pewnie bez stolarza sie nie obejdzie i tyle ! myje podłogi odkurzam bo sie potykam o koty zza kanapy :dry:

andariel​ mniam!

a wiesz, że mniam? grochówka palce lizać! kotlety zrobię po spacerze, na który niebawem śmigamy:)

a teraz...:zawstydzona/y: te, co dopiero co obiadowały albo należą do wrażliwszych proszę o odejście od komputerów:-D słuchajcie jak Leo się... posrał:szok: poszedł sobie w kącik i słychać nagle głośny bulgot, za chwilę strzał w pampka i jego rechot:-Dale jak się ruszył to mu aż po nodze pociekło (śmiga w bodziaku i pampku jedynie)! to normalne??? a w tej kupie (którą oczywiście po wykąpaniu synka obejrzałam) są całe pestki słonecznika (jadł z jaglanką na śniadanie), jakieś kawałki wczorajszej gruszki... czyli że co - nie strawił? łykał w całości i tak przeleciało? no takiego kupska to ja jeszcze ani u niego, ani u Ninki nie widziałam:-Da może to od acidolacu baby, który mu podaję 2x dziennie z uwagi na to, że w szpitalu dostawał antybiotyk..? no ale chyba wcześniej by jakos reagował na to, a nie z takim opóźnieniem:dry:

ironia u nas to nie takie proste, tzn. pewnie ze złobkiem da się załatwić(u nas nie ma ryczałtu tylko stawka godzinowa plus dzienna dieta), gorzej z mamą - jeżeli jej brakuje do emerytury lat składkowych(niewiele), to skoro ona rezygnuje dla Mai ze swojej pracy, to my zatrudniamy ją conajmniej do czasu uzyskania prawa do emerytury, inaczej sobie tego nie wyobrażam. Więc pewnie żłobek odpada całkowicie, ale przedszkole jak najbardziej

Dziewczyny, kiedy zaczyna działać czopek? Dałam Mai paracetamol 125mg o 13.45 i dopiero teraz zaczęła spadać jej temp...Już miałam po nurofen sięgać, bo wydawało mi się, że jakoś szybciej powinen zadziałać ten paracetamol...Ciężko ją w ogóle zbić, a jeżeli już to na 2-3h i z powrotem wraca...
andariel Maja tańczy właśnie do Wonderful life hurts:tak: a grochówkę bym chętnie wszamała:-) Maja kupy robi czasem też nie za ładne - dziś np. kawałki pomidora znalazłam. A z godzinę temu walnęla taką jak Leo - bulgot niesamowity, na szczęście pampek wytrzymał uderzenie:-DAle za to winię czopka

Aestima - ja też chcę zajęcia muzyczne dla Młodej :tak:
Mrsmoon - o nie, na tydzień bym Młodej nie zostawiła samej, max. 3 dni bez widzenia się. Ja tak o Mamie co do zasady, nawet najmniej konfliktowej - kwestia przyzwyczajenia do mieszkania samemu :tak:
Opieka dla Młodej - jakoś ogarniam ale jesli magicy przyjechali dziś o 13 a nie o 10 to ten remont się będzie 2 tyg. ciągnął a nie tydz z ogonkiem, a ja tego nie przeżyję.... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
wow andariel to niezły kupiszon...u nas po takich wyczynach musiałam zamawiac ekipe do czyszczenia dywanów ahaha :-D:-D:-D no i sciane myłam :zawstydzona/y:

beni padł jak stówka, kolo przyszedł z drzwiami - mowi ze za darmo je wniesie bo ja nie zamawialam uslugi wniesienia o nie nie dam 50 zł za pietro a mieszkamy wg nich na 3 :) ale ze kolesiowi sie spieszyło zaniosl mi niby za friko i dałam mu 30 zł w dwuzłotówkach ihihi :-D

czekam na M az zamontuje i sprawdzimy czy pasują dokładnie a potem na spacer :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry